Deze Week in Red Dead Online: Nieuwjaar Deals, Gratis Drankjes, Knipbeurten en meer

Het begin van een nieuw jaar brengt een nieuwe start en nieuwe voornemens. Om dit te vieren krijgen alle RedDead Online-spelers een gratis Honor Reset om met een schone lei te beginnen. Ook betalen alle spelers maar de helft van de prijs om hun karakter’s uiterlijk te veranderen.

Alle Barbers bieden tot 11 januari een gratis nieuwe Haircut aan en de plaatselijke saloons schenken de hele week door gratis drankjes. Cheers!

Degenen die een Naturalist- of Collector-rol bekleden, worden deze week extra beloond voor hun vastberadenheid: deze week ontvangen zij voor alle Naturalist Sample Sales aan Harriet Davenport 50% extra RDO$, en Madam Nazar beloont Collectors met 30% extra voor alle volledige Collector’s Set Sales.

Help de wraakzuchtige weduwe Jessica LeClerk en haar rechterhand Horley bij het zoeken naar rechtvaardigheid en verdien tot 11 januari drievoudige XP op alle A Land of Opportunities-missies en alle Free Roam-missies.

KORTINGEN

Mocht het nodig zijn om je voorraden aan te vullen, dan kun je deze week profiteren van meerdere kortingen, zoals:

  • 30% korting op Revolvers
  • 60% korting op Ammo
  • 50% korting op Food, Liquor en Tonics, waaronder Harriet’s Tonics
  • 30% korting op Stable Stalls, Horse Tonics en Horse Food
  • 40% korting op paarden-uitrusting – Saddles, Saddlebags, Stirrups, Blankets, Horns
  • 30% korting op Legendary Ram Garment Sets in Gus’ Store

PRIME GAMING

Red Dead Online spelers die hun Rockstar Games Social Club-account koppelen aan Prime Gaming ontvangen de volgende beloningen:

 

 • Een gratis Bounty Hunter License
 • Een Award voor de Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery

Daarnaast krijgen spelers die voor 18 januari hun account koppelen met Prime Gaming een gratis Ability Card Upgrade en 50%korting op een Weapon Pamphlet bij de Fence.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password