Deze Week in Red Dead Online: Moonshiner Bonussen, Dubbele Payouts bij Target Races en meer

Test je moed en je skills in de Featured Serie van deze week: Target Races en Plunder. Plus bonussen voor Moonshiners, laatste kans voor limited edition kledingstukken en meer…

Verdien deze week je boterham door dubbel zoveel RDO$ en XP terug te verdienen in de Featured Serie van deze week: Target RacesOpen Target Races en Plunder. Deze serie test je behendigheid hoe goed je kan richten te paard, en je vermogen om als team samen te werken om voorraden naar de basis te brengen. Ook kom je er zo achter hoe goed je eigenlijk bent in het uitschakelen van je vijanden en het in leven houden van je team.   
 
MOONSHINER BONUSSEN
 
Moonshiners uit alle hoeken van het grensgebied krijgen deze week een bonus van 50% en 2X Character XP uitbetalingen voor alle Moonshine Sales. Mocht je stash zo vol zijn dat er niks meer bij kan, dan zal het voltooien van een Moonshine Sale (of Trader Sale) je een bonus Treasure Map opleveren voor de moeite. Gelukkig kunnen alle smokkelaars die tussen nu en 1 maart in Red Dead Online springen ook een beloning ontvangen voor een gratis Moonshine Mash Refill.  

Kortingen

Degenen die shine-zaken willen gaan doen, krijgen deze week korting. Op de prijs van de Moonshine Shack krijg je 10 Gold Bars korting, plus 30% korting op alle Moonshiner Role items en Shack upgrades. Zorg ervoor dat je goed te werk gaat met een goed gedecoreerde bar en een muziektent. Je zal in een mum van tijd volledig draaiende zijn.

Wapensmeden in het hele land geven ook 30% korting op alle revolvers. Kledingmakers hebben ondertussen hun hele eigen uitverkoop: 40% korting op alle overhemden, korsetten, rokken en broeken. Ook hebben ze 30% korting op alle emotes (inclusief Role emotes).

Catalogusuitbreidingen voor beperkte tijd

Deze week is de laatste kans om een reeks limited edition kledingstukken op te pikken die te koop zijn via de Wheeler, Rawson & Co. Catalogue. Haal ze nu voordat ze uit de schappen en van de pagina’s verdwijnen:

 • Squat Stovepipe Top Hat
 • Raccoon Hat
 • Gator Hat
 • Plaid Cap
 • Pelt Half Chaps
 • Carver Pants
 • Eberhart Coat
 • Strickland Boots
 • Prieto Poncho
 • Geselecteerde kleuren van de Patterned Bandana

Prime Gaming voordelen

Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming, ontvangen beloningen voor:

 • Een gratis Bounty Hunter License
 • Een beloning voor de Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery

 

Bovendien krijgen spelers die voor 15 maart hun account aan Prime Gaming verbinden een beloning van 200X Shotgun Slugs, 5.000 Club XP, en een aanbieding voor 50% korting op de Repeating Shotgun.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password