Deze week in Red Dead Online: Dubbele beloningen in A land of Opportunities-missies en meer

Voor eigen rechter spelen is een grillig, koud en meedogenloos iets als het in het echte leven gebeurd. Of je nu de weduwe Jessica LeClerk en haar rechterhand Horley helpt wraak te nemen in A Land of Opportunities-missies of telegrammen beantwoordt van de mysterieuze J als onderdeel van A New Source of Employment, voor beide activiteiten krijg je het dubbele van de gebruikelijke RDO$ en XP.

Dubbele beloningen voor alle Races

Haal je stijgbeugels en sporen uit het vet en laat je paard in volle galop draven – als onderdeel van de Featured Series van deze week, zullen alle Races de komende zeven dagen dubbele RDO$ en XP uitdelen.

Posse-bonussen

Samenkomen met gelijkgestemde zielen om geld te verdienen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Als je deze week in een Posse speelt, krijg je een aanbieding voor 30% korting op een Stable Slot, en alle kosten voor het opzetten van een Persistent Posse worden tijdelijk kwijtgescholden. Organiseer, plan, en sla je slag.

Tijdsgebonden kleding

De Wheeler, Rawson & Co. Catalogue biedt nog steeds een selectie van terugkerende kledingstukken, slechts voor een beperkte tijd beschikbaar.

  • Fernwater Coat
  • Hopeman Vest
  • Morning Tail Coat
  • Strickland Boots
  • Vaquero Baroque Spurs
  • Squat Stovepipe Top Hat
  • Hitched Skirt
  • Concho Pants
  • Gardenia Hat

Kortingen

Ben je nog op zoek naar een paard dat je over de finish kan brengen? Ga langs bij je plaatselijke Stables voor 30% korting op allepaarden, en 50% op alle zadels en paardenbenodigdheden, inclusief zadeltassen, stijgbeugels, dekens, hoorns, en bedrollen.

Geef je garderobe een opfrisbeurt met korting – breng een bezoekje aan je plaatselijke kleermaker en pas een paar jassen, poncho’s en bandoliers – ze zijn allemaal 30% goedkoper tot 29 maart.

Moonshiners die hun Shack willen uitrusten kunnen 40% korting krijgen op alle Moonshine Bar Themes en de kosten van de Band Expansion. Ga je gang en pas je decor aan, en laat de drank vloeien – je gasten zullen je dankbaar zijn. Ondertussen biedt Wilderness Outfitters 40% korting op al hun aanbiedingen, inclusief Camp Dogs, mocht je op zoek zijn naar een beetje gezelschap bij het haardvuur.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password