Deze Week in GTA Online: Nieuwe Vetir Militair Voertuig en Meer

Het leger is ter plaatseDe Vetir is nu verkrijgbaar bij Warstock Cache & Carry

Plus dubbele beloningen voor de Diamond Adversary Series , driedubbele payouts voor MOC Missions, en meer

Wat staat je te wachten in deze transporter? Een speciaal getrainde strijdmacht? Een dubbele muur gevuld met primed sticky bombs? Een berg producten en de beste medewerkers van Vanilla Unicorn? Wat jij wilt! Of liever: wat jij mensen wilt laten geloven.
De Vetir is nu beschikbaar bij Warstock Cache & Carry.

 


Dubbele beloningen in de Diamond Adversary Series

Neem een stap terug van de gokautomaten en doe deze week mee aan échte actie: De Diamond Adversary Series betaalt het dubbele uit aan alle deelnemers die bereid zijn om de strijd aan te gaan in de mooiste en grimmigste hoeken van Het Diamond Casino & Resort.

 

 

Driedubbele uitbetalingen bij Mobile Operations Missions

Als bewapende voertuigen helemaal je ding zijn, dan is dit jouw week. Mobile Operations Missions betalen deze week namelijk maar liefst het driedubbele van de gebruikelijke GTA$ en RP uit. Breng een bezoekje aan je Mobile Operations Center en start de missies via de console achter in het gebouw.

 

Verborgen Cache-bonus en meer

Onverschrokken schatzoekers en zeelui die er deze week in slagen om de oceaanbodem af te speuren naar tien verborgen Caches, krijgen volgende week een beloning ter waarde van GTA$100.000. Stap in een Avisa of Toreador, zet je Sonar aan en ga op jacht. Er zijn ook duikspullen beschikbaar in je Kosatka voor hen die liever zelf de mouwen opstropen.
Als je deze week naar Cayo Perico vliegt en de Cayo Perico Heist Finale tot een goed einde brengt, krijg je als bonus de Santo Capra Patterns Sweater. Dit is een trui die ‘’luxe’’, ‘’exclusiviteit’’, en ‘’high society’’ schreeuwt. Maar eigenlijk is de trui vooral schreeuwerig.

Op het podium deze weekDe Grotti Cheetah Classi


Als je terug bent van Cayo Perico en je hebt je ingesmeerd met wat beschermende aloë vera, kom dan langs bij de lobby van The Diamond en draai aan het Lucky Wheel. Dan maak je kans op geldprijzen, RP, kleding, talloze mystery-prijzen en nog veel meer. Deze week staat de Grotti Cheetah Classic op het podium, een slanke Italiaanse sportwagen met de elegantie en kracht van een gazelle die met prestatie-verhogende middelen is ingespoten.

 

Kortingen

Diegene die aan het spionagespel wil meedoen, kan deze profiteren van een (of meer) kortingen die deze week worden aangeboden. Hieronder vallen onder andere 40% korting op het Mobile Operations Center, plus 30% korting op MOC-wapen- en voertuigwerkplaatsen en de uitverkoop van een reeks voertuigen, waaronder de Kosatka kernonderzeeër.

 

Kosatka onderzeeër– 25% korting
Kosatka onderzeeër upgrades, mods & customizations – 25% korting

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password