Deze Week in GTA Online: Nieuwe Mammoth Squaddie Truck, 50% Bonus Uitbetaling in de Cayo Perico Heist finale, en meer

Als je je strepen wilt verdienen op het zand van Cayo Perico, dan heb je geluk! Deze week betaal je geen setup kosten voor de Cayo Perico Heist en je verdient een extra 50% GTA$ en RP boven op je buit van de Finale – of je nu solo speelt of met een crew. En als je nog niet aan de nieuwste Heist hebt meegedaan, begin dan alvast met 25% korting op de Kosatka-onderzeeër, die ook dienst kan doen als je Heist-planning-hoofdkwartier. 

De Mammoth Squaddie
De tijd van soldaatje spelen met andere kinderen is allang voorbij. Nu speel je namelijk generaal met de andere volwassenen. En wat is er volwassener dan elkaar een kortgeschoren coupe te geven voordat je zonder shirt in een gepantserde truck stapt, en racegeluiden maakt? Het is net als vroeger, maar je moeder is er niet bij om je snacks te maken.
 
De Mammoth Squaddie, nu beschikbaar voor burgers om aan te schaffen bij Warstock Cache & Carry.
3X GTA$ & RP op Issi Classic Races
Amerikaanse auto’s kunnen lomp en log zijn – als een kudde olifanten in een porseleinkast. De Issi Classic is daarentegen het toppunt van ouderwetse Britse verfijning: smaakvol, sierlijk, en geneigd om te rollen bij hoge snelheden. Stap tot 10 februari achter het stuur van een kleine waaghals naar keuze in een van de Issi Classic Races en verdien drie keer zoveel als normaal!
Speel om vrij te krijgen: The Enus Yeti Cap
Spelers die deze week GTA Online spelen kunnen hun loyaliteit demonstreren met de Enus Yeti Cap, die gratis wordt uitgedeeld.

 

Op het podium deze week: Armored Enus Paragon R

Als je je beste moves hebt laten zien op de dansvloer van de Music Locker, ga dan terug naar de lobby van The Diamond om aan het Lucky Wheel te draaien. Zo maak je kans om weg te lopen met GTA$, RP, kleding, mysterieuze prijzen en meer. De hoofdprijs op het podium deze week is een Armored Enus Paragon R in de Doing Busy Work-kleuren – voorheen alleen beschikbaar als beloning voor het voltooien van alle 6 Casino missies als gastheer. Het is een intimiderende verschijning voor iedereen die de pech heeft met jou voor het rode licht te staan.

Kortingen

Wie zijn slag wil slaan op El Rubio’s compound, hoeft niet verder te zoeken: de Kosatka-onderzeeër en zijn upgrades – waaronder op afstand geleide raketten, sonarstation en wapenwerkplaats – zijn deze week allemaal 25% afgeprijsd. Er zijn ook weer kortingen op diverse voertuigen, waaronder de Issi Classic.

Onderzeeër korting:

  • Kosatka – 25% korting
  • Kosatka Upgrades – 25% korting

Voertuigen:

  • Ocelot Stromberg – 30% korting
  • Pegassi Toreador – 25% korting
  • Weeny Issi Classic – 40% korting
  • Överflöd Entity XXR – 30% korting

Prime Gaming bonussen & extra’s

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account koppelen aan Prime Gaming, krijgen de Sonar Station van de Kosatka-onderzeeër gratis. Ook ontvangen ze GTA$200K, alleen al door GTA Online te spelen deze week.

Bovendien krijgen Prime gaming-leden exclusieve kortingen, waaronder 35% korting op de Annihilator Stealth-helikopter en maar liefst 70% korting op de Progen Tyrus supercar.

 

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password