Deze Week in GTA Online: De Grotti Brioso 300 Nu Verkrijgbaar, Dubbele Beloningen bij Air Freight Cargo Sell Missions en Stockpile, Kleding Unlocks, Avenger Kortingen, en Meer

De ontwerpers van de Grotti wisten altijd al dat ze iets belangrijks over het hoofd zagen. Natuurlijk voldeden al hun compacte auto’s aan de eisen – knieën bij je kin, ellebogen uit het raam- maar elke dag keerden ze terug naar de tekentafel in de overtuiging dat er nog één truc was die ze moesten uitproberen. En toen fluisterde een iemand een geniaal idee: ‘’kleiner’’. En zo werd de 300 geboren.

Als je de stormloop van de feestdagen om de Grotti Brioso 300 te bemachtigen gemist hebt, vrees dan niet – deze ultracompacte Compact is nu te koop bij Southern San Andreas Super Autos.

Dubbele beloning voor Air Freight Cargo Sell-missies

Klim in de cockpit om deze week een enorme winst te maken: als je Hangar vol is, is het tijd om te lossen. Gelukkig betalen alle Air Freight Sell-missies dubbel uit tot 10 maart. Er is dus genoeg reden om snel en vol vertrouwen te handelen. Wat ook goed uitkomt is een korting van 60% op alle Hangars voor iedereen die nog moet opstijgen.

Als een extra feestelijke bonus krijg je deze week bij het voltooien van een Air Freight Cargo Sell-missie de Neon Glow Necklace en de Red and blue Bangles. Voltooi de missie voor het einde van de week en kom na 15 maart terug om deze prijzen op te halen. Het zijn essentiële rave-accessoires die zeker verwonderde blikken en afgunst op de dansvloer zullen geven (alle prijzen moeten binnen 72 uur geleverd worden).

Dubbele beloningen in Stockpile

Stockpile neemt het klassieke capture-the-flag en geeft het letterlijk een boost met wat jet-fuel: sleep de buit terug naar de basis, maar dit keer met wat extra G-kracht. Vergeet echter niet dat je vijanden je reserves kunnen plunderen terwijl jij druk in de weer bent. Winnen of verliezen, je loopt deze week weg met 2X GTA$ en RP.

Dubbele beloningen bij zee- en luchtraces

Zo nu en dan zal je competitieve drang het winnen. Of je nu over het wateroppervlak aan de Stille Oceaan scheert of een vliegtuig door de windturbines en elektriciteitsdraden van Blain County stuurt. Air Races en Sea Races betalen de komende zeven dagen allebei dubbel uit – voor ieder wat wils dus.

Dubbele beloningen op A Superyacht Life, Hidden Caches, en Treasure Chests

Opgelet, eigenaars van een superjacht: als je een oproep van kapitein Darcy beantwoordt, luister dan niet alleen naar zijn rustgevende Australische accent maar let goed op. Alle zes A Superyacht Life-missies leveren 2X GTA% en RP op, dus je moet aan zijn lippen hangen. Als je momenteel geen jacht hebt en op zoek bent naar een voorproefje van het goede leven, ga dan naar Docktease om een Galaxy Superyacht aan te schaffen met 50% korting.

Houd je ogen, oren en sonar open voor Hidden Caches en Treasure Chests want het vinden van beide levert je twee keer het gebruikelijke geld en RP op in ruil voor je standvastige vastberadenheid.

Panic ProLaps Basketball Top en Shorts

Toon je teamspirit – voltooi de Cayo Perico Heist Finale tussen nu en 17 maart om het Panic ProLaps Basketbal Top te ontvangen. Plus, stop een Secondary Target in je Loot Bag voor de 17e om de Panic ProLaps Basketball Shorts te krijgen. Voltooi beide in één keer om de complete set te verdienen en draag de volledige kit met trots.

Op het podium deze week: Bravado Verlierer
Ga zeker langs bij The Diamond Casino & Resort en kom langs in de lobby om aan het rad van fortuin te draaien. Wie weet loop jij weg met GTA$, RP, kleding en meer. De hoofdprijs van deze week op het podium is de Bravado Verlierer, een roadster die a de beste onderdelen van de lakse regelgeving uit de Jaren zestig heeft opgepoetst zodat iedere verzamelaar zijn of haar spiegelbeeld erin kan zien.

Kortingen

Krijg meer voor je dollar deze week door te profiteren van een reeks van kortingen op onroerend goed en voertuigen van alle categorieën deze week. Zie hieronder voor de volledige lijst van aanbiedingen.

Onroerend goed:

 • Hangars — 60% korting
 • Galaxy Superyacht — 50% korting

Avenger kortingen — 40% korting:

 • Mammoth Avenger
 • Avenger Weapons Workshop
 • Avenger Weaponized Vehicle Workshop

Voertuigen — 40% kortingen:

 • Buckingham Akula
 • P-996 Lazer
 • FH1 Hunter
 • Savage
 • Principe Deveste Eight
 • Pegassi Zorrusso
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password