Deze Week in GTA Online: Beloningen voor Security Contracts, Smuggler Sell Missions en Air Races, Gratis T-Shirt en Meer

Het bezitten en leiden van een Agency betekent niet dat je alleen maar studio’s bezoekt en koffie drinkt met de nouveau riche – je moet ook regelmatig je handen uit de mouwen steken. Niet iedereen uit je klantenkring is misschien even succesvol, máár het zijn wel betalende klanten.
 
Of het nu gaat om het redden van een klant die onder schot wordt gehouden, het liquideren van valse biljetten met kleefbommen, of het terugvinden van gestolen juwelen, Security Contracts vereisen veelzijdigheid en eisen dat jij je hoofd koel kan houden onder druk.
 
Wat de vraag ook is, deze Freemode-missies kunnen op elk moment worden gestart vanaf de computer in jouw Agency. Je moet er minstens één voltooien voordat Franklin je het VIP-Contract toevertrouwt. Het tevredenstellen van een paar klanten opent vervolgens de deuren naar Payphone Hits.
Verdien deze week dubbel GTA$ met het voltooien van Security Contracts. Daarnaast ontvang je bij het voltooien van één Security Contract het Bravado T-shirt. Je moet samenwerken met Franklin en een eigen Agency kopen om aan de bovenstaande activiteiten te kunnen deelnemen. Gelukkig krijg je deze week 25% korting op je Agency en krijg je ook nog eens 30% korting op jouw favoriete Art Style om de Agency te pimpen.
3X GTA$ en RP bij Smuggler Sell Missies
Zit je met een overschot in je Hangar? Laat het daar niet liggen en verstoffen. Het lossen van kostbare smokkelwaar in de Smuggles Sell Missions levert je tussen nu en 2 maart een verdrievoudigd salaris op.
3X GTA$ en RP bij Air Races
Sommige wedstrijden kunnen alleen op grote hoogtes worden gehouden. Vlieg deze week hoog (of net boven) de stad Los Santos in de door Rockstar gecreëerde Air Races. Dappere piloten van alle niveaus verdienen de hele week 3X GTA$ en RP door mee te doen – of je nu wint of verliest.
2X GTA$ en RP bij Flight School Activities
Ook in het pilotenvak geldt: oefening baart kunst. Zorg er dus voor dat je wat ruimte vrijmaakt in je drukke agenda om de Flight School van LSIA te bezoeken. Onverschrokken studenten en ervaren piloten kunnen de komende zeven dagen 2X GTA$ en RP verdienen op alle activiteiten en oefeningen van de Flight School.
2X GTA$ en RP bij Trap Door
Trap Door is een claustrofobische en bloederige sport op zijn best: gewapende teams strijden om een plek op een snel slinkend platform hoog boven de golven van de Stille Oceaan. Het doden van tegenstanders dwingt hen om te respawnen in gebieden met slechts enkele seconden om te ontsnappen en zichzelf veilig te stellen. Of je nu aan de winnende hand bent of in de diepte ten onder gaat, alle deelnemers verdienen deze week 2x GTA$ en RP.
 

De Prize Ride van deze week: Dewbauchee Rapid GT Classic 
Bent jij een competitief lid van de LS Car Meet? Dan heb je geluk: als je de komende week vijf keer in de Top 3 van de Street Race Series eindigt, krijg je een Dewbauchee Rapid GT Classic om te customizen.
 
Probeer de BF Weevil, Grotti Visione en Lampadati Cinquemila uit op de Car Meet Test Track
Wie op zoek is naar een nieuwe set wielen, kan een bezoek brengen aan de Test Track in de LS Car Meet. Probeer hier de BF Weevil, Grotti Visione en Lampadati Cinquemila uit tussen de colonnes, scheur over het geverfde circuit, daag vrienden en vijanden uit voor Scrambles, en nog veel meer. 
 

Deze week op het Podium: The Vapid Retinue

Kom langs in de lobby van The Diamond Casino & Resort om aan het Lucky Wheel te draaien en weg te lopen met GTA$, RP, kleding, accessoires, snacks en allerlei mysterieuze prijzen. De hoofdprijs van deze week is de Vapid Retinue – een werkpaard dat halverwege zijn loopbaan een carrièreswitch maakte en een van de meest befaamde rallyvoertuigen aller tijden werd. Laat het duidelijk zijn dat het nooit te laat is om jezelf opnieuw uit te vinden.

Kortingen:

Wie smokkelaar of vrachtvervoerder wil worden, kan deze week elke Hangar plus hun renovaties, upgrades en modificaties, met 40% korting kopen.

Ook zijn er een aantal voertuigen in de aanbieding deze week.

Ontroerend goed:

 • Agencies – 25% off
 • Agency Art Styles – 30% korting
 • Hangars – 40% korting
 • Hangar Upgrades & Modifications – 40% korting

Voertuigen:

 • Buckingham Alpha-Z1 – 40% korting
 • Sea Sparrow – 40% korting
 • Nagasaki Ultralight – 40% korting
 • Grotti Visione – 30% korting
 • BF Weevil – 30% korting
 • Mammoth Tula – 30% korting
 • JoBuilt Velum 5-Seater – 30% korting
 • Grotti Cheetah Classic – 30% korting
 • Lampadati Cinquemila – 30% korting
 • Western Company Seabreeze – 30% korting
 • Mammoth Hydra – 15% korting
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password