Deze verbeteringen en fixes voor EA SPORTS PGA TOUR zijn onderweg

EA SPORTS PGA TOUR is afgelopen vrijdag gelanceerd, en het team heeft naar de feedback van het publiek geluisterd en notities gemaakt! Het spel heeft al verschillende veranderingen ondergaan, waaronder het oplossen van problemen met het claimen van toernooiprijzen, crashes in het spel, compatibiliteit en meer.

Vandaag heeft EA Sports een blogpost vrijgegeven met daarin de plannen voor toekomstige verbeteringen en fixes, waarvan vele in de komende weken zullen worden doorgevoerd. Deze omvatten het volgende (en meer!):

  • 3-Click Swing – De oorspronkelijke swinganimatie van het spel was ontworpen om de bewegingen van de golfer nauwkeurig na te bootsen en was een ontwerpkeuze om het realisme van het spel te verhogen. Om de ervaring verder te verbeteren, voegt het team later deze maand de 3-klik-swing toe, al tientallen jaren een vast onderdeel van golfgames.
  • Opties voor de carrièremodus – Het team heeft van spelers gehoord dat ze meer opties willen buiten Quick Play en Full Rounds in de carrièremodus.
  • Problemen met camerahoek en zoom – Het team onderzoekt manieren om de zoomcamera vóór het schieten te verbeteren, met de nadruk op verbeteringen voor spelers die het putting grid niet gebruiken en lagere camerahoeken nodig hebben om handmatig greens te lezen.
  • En meer waaronder Putting Grid, Cup Physics en Online Matchmaking tweaks, een “Fast Play” presentatie optie en meer Online Game Formats.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com