Deze Maand in Red Dead Online: Halloween Over de Frontier, Nieuwe All Hallows Call to Arms Locations, Terugkeer van De Halloween Pass 2 en Nog Veel Meer

Een zware sluier hangt deze maand over de frontier als de seizoenen veranderen en een griezelige kou intreedt. Nieuwe berichten vertellen over sektes die grimmige rituelen uitvoeren, terwijl er bij de verblijfterreinen en wachtposten wordt geklaagd over dolle dieren en bovennatuurlijke aanwezigheid. 
 
Nieuwe Hardcore Telegram-missie komt op 18 oktober 
Houd je postvak bij de plaatselijke Post Office of Camp Lockbox in de gaten voor een nieuwe Telegram later deze maand. Ike Skelding heeft lucht gekregen van een sekte van de 7e generatie die een heiligschennende ritueel uitvoert om de doden op te roepen en hun overleden profeet terug te brengen van de andere kant. 
 
Onderzoek de geruchten en neem vanaf 18 oktober een nieuwe Halloween Hardcore Telegram-missie aan in False Hopes & Prophecy. Alle Hardcore Telegram-missies van Skelding belonen dappere deelnemers tot en met 31 oktober met driedubbel Gold, RDO$ en XP.
 
De Halloween Pass 2 keert terug
De Halloween Pass 2 wordt tot en met 31 oktober tijdelijk herrezen. Alle spelers die zich eerder hebben ingeschreven, kunnen hun vorderingen weer oppakken waar ze waren gebleven. Ondertussen kunnen nieuwe leden zich aanmelden en exclusieve beloningen verdienen, die zijn verdeeld over 15 rangen. Denk aan maskers om je identiteit te verbergen, kledingstukken die besmeurd zijn met het bloed van eerdere misdaden, en accessoires die je slachtoffers de stuipen op het lijf jagen.
 
Bovendien worden alle eigenaren van de Halloween Pass 2 die elk van de 15 rangen ontgrendelen – inclusief degenen die vorig jaar al alle rangen hebben voltooid – beloond met de Hired Gun Kit: een pakket met de Fierro Bandana, bundels munitie en verbruiksartikelen, en Capitale ter waarde van 5 Gold Bars. Alle beloningen en aanbiedingen worden binnen 72 uur na voltooiing geleverd.
 
Nieuwe All Hallows’ Call to Arms-locaties met driedubbel RDO$ en XP
Terwijl het griezelige seizoen koortsachtig wordt, fluisteren de stedelingen over een lucht vol angst. Help de wachtposten bij het verdedigen tegen een golf van vijanden, uitzinnige dieren en de afschuwelijke Ghost Train. Zet een masker op en gebruik de bovennatuurlijke kracht en behendigheid van een Night Stalker op drie nieuwe kaarten in de Heartland Oil Fields, Limpany en Saint Denis Graveyard. Verdien de hele maand oktober lang driedubbel RDO$ en XP in de All Hallows’ Call to Arms-modes.
 
Driedubbele beloningen bij Halloween Featured Series
Test je vaardigheden en overlevingsinstincten door mee te doen aan de Featured Series in Halloween thema en verdien de hele maand lang driedubbele beloningen. 
 
In Fear of the Dark nemen vindingrijke Hunters het op tegen bovennatuurlijk snelle en sterke Night Stalkers. De krachten van de Night Stalkers zijn gekoppeld aan speciale schedelmaskers die over het slagveld zijn verspreid. Hunters moeten deze mystieke relikwieën verwerven om hun wapens krachtiger te maken en hun tegenstanders te verzwakken.
 
Neem het op tegen drie andere teams en een horde van doden in Dead of Night, met punten voor het uitschakelen van beide tegenstanders en de mogelijkheid om een Night Stalker-masker te gebruiken dat bovennatuurlijke vaardigheden en een voorsprong op de concurrentie biedt. 
 

4 – 10 oktober: Hardcore Halloween Series 1 (Dead of Night)

 • Win een wedstrijd in de Featured Series van deze week om een Treasure Map te krijgen die leidt naar een buit in het gebied ten noorden van Tumbleweed
 • Voltooi een Blood Money Contract om 60 rondes Split Point Rifle Ammunition te ontvangen
 • Voltooi een Blood Money Opportunity om 30 Explosive Slug Shotgun Ammunition te ontvangen

11 – 17 oktober: Hardcore Halloween Series 2 (Fear of the Dark)

 • Win een wedstrijd in de Featured Series van deze week om een Bluewater Marsh Treasure Map te ontvangen
 • Voltooi Love and Honorom 50% korting te ontvangen op een Camp Dog
 • Voltooi Kill Them, Each and Every Oneom 50% korting te ontvangen op een Advanced Camera

18 – 24 oktober: Halloween Series 1 (Dead of Night)

 • Win een wedstrijd in de Halloween Featured Series om een North Clingman Treasure Map te ontvangen
 • Verkoop een Sample aan Harriet om een kleurenreeks te ontvangen van de Carver Pants
 • Maak een Coat in Gus’ Store om een Chestnut & Plum Martinville Horse Saddle te ontvangen

25 – 31 oktober: Halloween Series 2 (Fear of the Dark)

 • Win een wedstrijd in de Halloween Featured Series om een West Hill Haven Treasure Map te ontvangen
 • Doe mee aan de Halloween Featured Series met een Persistent Posse om een Maple & Gold Martinville Saddle te ontvangen
 • Spelers die deelnemen aan een All Hallows’ Call to Armsontvangen een kleurenreeks aan van de Carver Pants

Aanvullende bonussen en geschenken

Werk samen met je collega-Hunters en achtervolg gezochte doelwitten in het Manhunt Bounty Hunter Free Roam Event. Alle deelnemers krijgen de hele maand lang dubbel Gold, RDO$ en XP.

Log deze maand elke week in om 2 Potent Health Cures per week te ontvangen. Bovendien levert een deelname aan All Hallows’ Call to Arms deze maand 4 Gun Oil op. Speel Red Dead Online in de week van Halloween (25 oktober – 31 oktober) om 2 Potent Snake Oil, 3 stuks Big Game Meat en 25 Capitale te ontvangen. Daarnaast zijn voor alle paarden de Red Mane- en Tale-opties de hele maand gratis en is er 50% korting op Haircuts, Dentistry, Makeup, evenals op alle Hunting Knife-aanpassingen (zie extra kortingen hieronder).

Alle beloningen en aanbiedingen worden binnen 72 uur na voltooiing geleverd.

De Community Outfit van deze maand

Omarm de Hunter in je door deze maand een gratis outfit te claimen, met dank aan een creatie samengesteld door Redditor u/Rayburn-Rudolph. Dit is een perfecte match voor aspirant- Naturalists of Traders die wat pelzen willen verzilveren. Haal de volgende onderdelen op bij je dichtstbijzijnde kledingmaker of in de catalogus van Wheeler, Rawson and Co:

Dubbele beloningen bij de Bluewater Contract en Covington Emerald Opportunity

Criminelen die willen scoren, kunnen voormalig bendelid Bluewater John afschudden om zijn voorraad op te sporen in de Bluewater Contract en de hele maand lang dubbel Gold, RDO$ en XP verdienen.

Als de smaak van misdaad je hongerig maakt naar Blood Money, bedenk dan een plan om de trein met de Covington Emerald te infiltreren in het drukke doorvoercentrum van Saint Denis en voorkom dat de trein zijn bestemming bereikt op de Centennial States’ Fair om deCovington Emerald Blood Money Opportunity te voltooien en dubbel Gold, RDO$ en XP te verdienen.

Kortingen:

 • Alle Halloween Masks bij Madam Nazar’s Shop – 25% korting
 • Revolvers – 30% korting
 • Split Point en Explosive Slug Ammo Pamphlets – 35% korting
 • American Paint Horses– 40% korting
 • De “Howl” Emote – 40% korting
 • Throwing en Melee Weapons – 40% korting
 • Shotgun Ammo – 50% korting
 • Candy en Chocolate – 50% korting
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password