Deze lente komen er meer nieuwe games en beloningen naar EA Play en EA Play Pro

Leden van EA Play en EA Play Pro krijgen het druk deze lente! Naast directe toegang tot een collectie van de populairste games van EA, kunnen leden vanaf volgende maand ook een drietal nieuwe titels spelen in The Play List (voorheen The Vault van EA/Origin).

  • Madden NFL 21 (speel ‘m vanaf 2 maart) – Madden NFL 21 zit bomvol frisse, nieuwe functies, zoals Franchise: Rise to Fame, Superstar X-Factors 2.0 en innovatieve verbeteringen van de gameplay, en biedt een ongekende hoeveelheid vernuft en controle, ontwikkeld om creativiteit te inspireren op en buiten het veld.
  • STAR WARS: Squadrons (verwacht later in maart) – Vecht in je starfighter en word een toppiloot in het spectaculaire STAR WARS: Squadrons. Voel de adrenaline van first-person multiplayer ruimtegevechten met je squadron en beleef het spannende STAR WARS-verhaal.
  • NHL 21 (verwacht in april) – Word een superster in de uitgebreide Be A Pro-modus en ga de geschiedenis in als een van de grootste spelers aller tijden. Ga het ijs op en breid je aanval uit met gloednieuwe moves, schijnbewegingen en ontwijkende bewegingen, geïnspireerd op de meest baanbrekende spelers van de competitie.

EA Play Pro-leden krijgen vanaf 26 maart ook de kans om het binnenkort verwachte, grensverleggende co-op-avontuur It Takes Two te spelen. Als het ruziënde stel Cody en May, twee mensen die veranderd zijn in poppen door een toverspreuk, komen spelers vast te zitten in een fantastische wereld, waar ze met tegenzin worden uitgedaagd om hun afbrokkelende relatie te redden door de gladde goeroe, Dr. Hakim.

Behalve dat er nieuwe games worden toegevoegd aan The Play List, kunnen EA Play-leden ook meer uit hun favoriete games halen met nieuwe maandelijkse beloningen voor maart. De beloningen zijn onder andere:

  • 2 maart – Madden NFL 21: 3 Gold Team Fantasy MUT-packs; 6 Gold Team Fantasy MUT-packs (alleen EA Play Pro-leden)
  • 8 maart – Apex Legends: N7 wapencharm
  • 26 maart – FIFA 21: FUT Season 5 XP-boost
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password