Destiny 2’s nieuwste Strike is vanaf nu beschikbaar

Bungie heeft een nieuwe Strike genaamd ‘Proving Grounds’ uitgebracht. In de Strike nemen spelers het op tegen de commandanten van Caiatl en vechten ze om Champions of Humanity te worden. De nieuwe content is onderdeel van Destiny 2: Season of the Chosen.

Guardians strijden in de monsterlijke Cabal Land Tank op Nessus om Caiatl’s goedkeuring en toegang te krijgen tot de Proving Grounds. Hier nemen ze het op tegen de Champion of the Cabal en bepalen ze het lot van de Last City. Laat het beproevingsritueel beginnen!

De ‘Proving Grounds’ is de nieuwste Strike in Season of the Chosen. Eerder konden spelers al aan de slag met de ‘Devil’s Lair’ en ‘Fallen S.A.B.E.R.’ Strikes die uit de Destiny Content Vault rouleren. In Season of the Chosen gaan Guardians de strijd aan met de Cabal in Battlegrounds nadat Zavala het aanbod van Caiatl om een verbond te sluiten heeft afgewezen. Season of the Chosen duurt tot 11 mei.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password