Destiny 2’s nieuwste dungeon heet Ghosts of the Deep en is vanaf vandaag beschikbaar

Destiny 2’s nieuwste dungeon heet Ghosts of the Deep en is vanaf vandaag beschikbaar. Het is de eerste dungeon in het jaar van Lightfall. In de nieuwe content worden spelers uitgedaagd om af te dalen naar de diepten van de methaanzee op de planeet Titan. Hier gaan ze de strijd aan met de Lucent Hive en op zoek naar wat er verloren is gegaan in de golven.
Ghosts of the Deep
Er wachten nieuwe schatten op spelers die dapper genoeg zijn om in het diepe te duiken, waaronder een nieuwe armor-set en een nieuw Strand Exotic Trace Rifle. De nieuwe titel, Ghoul, kan ook worden vrijgespeeld. Guardians die Ghosts of the Deep vóór 22 augustus voltooien, kunnen een Dungeon Pin en Hoodie kopen in de Bungie Store via Bungie Rewards.

Spelers krijgen direct toegang tot de nieuwe dungeon door de Lightfall Dungeon Key te kopen voor 2.000 Silver of de Lightfall + Annual Pass editie te halen (die een heel jaar Destiny 2-content bevat). Het nieuwe seizoen genaamd Season of the Deep is deze week gelanceerd en brengt Guardians terug naar Titan om een oude vriend te helpen en iets groots onder de golven te onderzoeken. Spelers kunnen het seizoen fris beginnen met nieuwe verhaalmissies, de Salvage-seizoensactiviteit, de nieuwe visactiviteit en nog veel meer.

Ook kondigde Bungie aan dat de volgende Destiny Showcase op 22 augustus 2023 plaatsvindt en dat in Destiny 2: The Final Shape Nathan Fillion terugkeert als Cayde-6. Tot slot onthulde Bungie Marathon, een op PvP-gerichte sci-fi-extraction-shooter en het eerste volledig nieuwe project van de studio in meer dan tien jaar.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com