desktop dungeons: rewind lanceert voor pc op 18 april

PRISMATIKA en QFC Design kondigen vandaag aan dat Desktop Dungeons: Rewind op 18 april lanceert voor PC via Steam en Humble. Een gloednieuwe trailer nodigt alle reizigers uit om op avontuur te gaan en kleurrijke lokale gebruiken en majestueuze uitzichten op natuurlijke pracht te ervaren

Desktop Dungeons: Rewind is een met liefde gemaakte driedimensionale remake van de iconische, bekroonde, micro dungeon puzzelaar, Desktop Dungeons, die tien jaar geleden met veel lof werd ontvangen. Het levert snelle, strategische en meeslepende puzzelende roguelike actie, compleet met glorieus bijgewerkte visuals die de dungeon-crawling tot leven brengen met oogverblindende levendigheid.

Een gloednieuw Rewind-systeem betekent dat een snelle dood niet het einde hoeft te betekenen, waardoor verkenners een kerker vanaf een eerder punt opnieuw kunnen spelen, met verschillende strategieën kunnen experimenteren en monsters op geheel nieuwe manieren kunnen verslaan.

Onverschrokken dungeon delvers zullen alles meemaken wat het origineel zijn cultstatus bezorgde, inclusief innovatief spelontwerp, honderden uren content, dagelijkse online uitdagingen, een geweldige soundtrack van Danny Baranowsky en Grant Kirkhope, alle DLC, en meer!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password