Derde update voor Train Life: A Railway Simulator nu verkrijgbaar

De derde update voor de spoorwegsimulatie Train Life: A Railway Simulator is gearriveerd. Acht maanden nadat de game in vroegtijdige toegang verscheen, voegt Simteract studio met deze update nu meer content en nieuwe functies toe. Dit in aanloop naar de lancering van de volledige game die is gepland voor juli 2022 op pc en kort daarna op consoles.
De update brengt een nieuwe locomotief naar het station: de Newag Griffin. Deze serie voertuigen, die zowel passagiers als goederen verplaatst met een snelheid van 200 km/u, werd voor het eerst in 2012 in Polen geproduceerd.

De update levert ook nieuwe mogelijkheden om de locomotieven in Train Life aan te passen. Zo kunnen spelers nu de buitenkant ervan in bedrijfskleuren schilderen en verschillende decoratieve items toevoegen aan de cabine van de machinist (beeldjes van Europese monumenten, bobble heads, planten, enz.).
Er valt voor passagiers die graag naar buiten kijken nu ook meer te zien in Train Life. Er is namelijk een nieuwe regio bijgekomen: de Alpen. Treinen die deze regio aandoen rijden langs besneeuwde bergen en andere prachtige natuur.

Om de game nog realistischer en meeslepender te maken, heeft de game nu ook wisselende weersomstandigheden gekregen. Dus houd rekening met het weer als je je vracht en passagiers veilig wilt vervoeren!

Train Life: A Railway Simulator is in vroegtijdige toegang verkrijgbaar op Steam en in de Epic Games Store. De complete game verschijnt in juli 2022 op pc en kort daarna op consoles.

Train Life: A Railway Simulator geeft je de leiding over je eigen spoorbedrijf. Voor het eerst in een game van dit type, moet je je eigen bedrijf ontwikkelen en tegelijkertijd jezelf als treinmachinist ontwikkelen. Vanuit de management-interface kun je personeel aannemen, nieuwe treinen kopen en contracten tekenen. Vanuit de cabine van de machinist beheer je de snelheid van de trein, moet je bevestigen dat de wissels goed staan en indien noodzakelijk de noodrem activeren. NACON en Simteract hebben de focus gelegd op realistische treinmodellen en zowel vermakelijke als authentieke  management-gameplay. Tijdens de Vroegtijdige Toegang-periode wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd.

Train Life : A Railway Simulator is verkrijgbaar op Steam en in de Epic Games Store.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password