Derde en laatste episode Assassin’s Creed Odyssey ‘Legacy of the First Blade’ nu beschikbaar

Bloodline, de derde en laatste episode van Legacy of the First Blade, is nu beschikbaar op alle platformen. In deze episode rekenen spelers af met de mysterieuze schurk uit de vorige episodes.

Elke episode van Legacy of the First Blade bevat een nieuwe vaardigheid voor elk onderdeel van de skill tree: Hunter, Warrior en Assassin. In deze episode ontdekken spelers ‘Fury of the Bloodline’, een nieuwe vaardigheid voor de Warrior-tak. Deze vaardigheid laat spelers toe om een reeks verwoestende slagen aan te brengen met de Speer van Leonidas.

Om toegang te krijgen tot Bloodline moeten spelers Hunted en Shadow Heritage – de eerste en tweede aflevering van Legacy of the First Blade – en de Naxos-missie in hoofdstuk 7 van de algemene verhaallijn van de game hebben voltooid met een personage van level 28 of hoger.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password