Demo voor retro actie-RPG Souldiers nu beschikbaar voor Steam Next Fest

Indie studio Retro Forge heeft in samenwerking met uitgever Dear Villagers (The Forgotten City, ScourgeBringer) een demo vrijgegeven van het aankomende 16-bit geïnspireerde actie-RPG metroidvania avontuur Souldiers als onderdeel van Steam Next Fest. Vandaag tot en met 1 maart kunnen spelers meer dan een uur gameplay van Souldiers bekijken, maanden voor de release deze lente.

Souldiers verpakt metroidvania exploratie, crunchy soulslike combat, RPG customization, en precisie platforming in een prachtige pixel art pakket. Spelers kruipen in de huid van een verkenner, caster of boogschutter en vechten voor vrijheid in Terragaya, een mystiek land op de grens tussen leven en dood.
Elke klasse heeft zijn eigen unieke aanvallen samen met verschillende behendigheid, aanval, verdediging, en gezondheid stats. Je kunt je personage verder aanpassen met behulp van een aantal vrij te spelen skill trees. Dit biedt je een enorme mate van vrijheid terwijl je je door het fantastische rijk van Souldier begeeft. Wees sluwe vijanden te slim af, los snode puzzels op, upgrade je personage en verken elke hoek van een oogverblindende, ingewikkelde 16-bit wereld. Souldiers is een handgemaakt retro-epos voor de eeuwigheid.

“Deze demo biedt spelers ruwweg 90 minuten van de opening van Souldiers, zodat ze kennis kunnen maken met de drie klassen, het gevechtssysteem en de openingsfases van het spel,” aldus Alberto Hernández, creative director bij Retro Forge. “Natuurlijk is dit slechts een voorproefje van het volledige spel, dat aanzienlijk dieper gaat en meer levels, vijanden, eindbazen en upgrades biedt. We hopen dat dit de honger van mensen alvast aanwakkert voor de lancering van Souldiers later deze lente.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password