Dell Technologies onthult nieuwe gaming monitors voor een nog betere gaming-ervaring

Dell Technologies presenteert twee nieuwe gaming monitors met een opmerkelijke helderheid en extra veel mogelijkheden voor connectiviteit. Dit draagt bij aan een verbeterde gaming-ervaring.

*NEW* Dell 32 4K UHD Gaming Monitor (G3223Q)

De Dell 32 4K UHD Gaming Monitor (G3223Q) is ontworpen om gaming naar een hoger niveau te tillen en levert een kristalheldere beeldkwaliteit met de meest recente connectiviteitsopties ter ondersteuning van grafisch intensieve gameplay op zowel pc als de nieuwste consoles.

Geniet van ongelooflijke helderheid en scherpe details met deze monitor met 4K UHD-resolutie, Fast IPS en VESA DisplayHDRTM 600-gecertificeerd. Ervaar vloeiende, traanvrije gameplay dankzij de 144Hz variabele verversingssnelheid voor PC-gaming en tot 120Hz verversingssnelheid voor consolegaming via HDMI 2.1-connectiviteit. Deze monitor ondersteunt AMD FreeSync™ Premium Pro-technologie. De nieuwe Creator-modus die op deze monitor beschikbaar is, is ideaal voor makers van content en gameontwikkelaars die een nauwkeurige kleurnauwkeurigheid vereisen.

*NEW* Dell 32 USB-C Gaming Monitor (G3223D)

De Dell 32 USB-C Gaming Monitor (G3223D) biedt boeiende beelden, rijke kleuren en USB-C-connectiviteit voor een meeslepende en naadloze ervaring bij het spelen van grafisch intensieve sport-, RPG- en simulatiespellen.

Sta versteld van de levensechte beelden tijdens het gamen dankzij de QHD-resolutie en VESA DisplayHDRTM 400-certificering. Dit snelle IPS-beeldscherm ondersteunt 165Hz variabele vernieuwingsfrequentie op pc’s en tot 120Hz voor console gaming, 1ms responstijd (GtG), AMD FreeSyncTM Premium Pro en NVIDIA® G-Sync® compatibiliteit voor die vloeiende, traanvrije gameplay. Gamers zullen genieten van de voordelen van een vereenvoudigd kabelbeheer met USB-C connectiviteit die wordt geleverd met 15W stroomlevering. Beide monitoren bieden TUV-gecertificeerd ComfortView Plus om onschadelijke blauwlichtuitstoot te verminderen met behoud van levensechte kleuren voor comfortabel marathongamen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password