Deckbuilding Roguelite Racer Death Roads: Tournament Brandt Rubber Vandaag op Steam

Death Roads: Tournament, de op Mad Max geïnspireerde dodelijke deckbuilding racer roguelite , stuift vandaag Steam Early Access binnen via PC en Mac. Ontwikkelaar The Knights of Unity, een veteranenteam wiens cv Disco Elysium, GWENT, Cult of the Lamb en SIGNALIS vermeldt, zal uitpuffen naar de pas onthulde Nintendo Switch, Xbox Series X|S en PlayStation 5-versies die na Early Access in 2024 de eindstreep halen.

Verbrand rubber in de meest verslavende televisieshow van de desolate toekomst en strijd om te overleven in een verdeeld, postmaatschappelijk Amerika. Gereduceerd tot een dorre woestenij, heeft de ooit beroemde wereldsupermacht slechts één overgebleven metropool. Toegang tot dit bewaakte paradijs heeft één prijs: overleven in een brute dieselpunk dodenrace.

Tank, ga de straat op en wens lucratief geluk. Kies uit acht verschillende coureurs met verschillende kaartcapaciteiten en koppel ze aan acht aanpasbare auto’s om krachtige decks te vormen. Pas voertuigen aan met meer dan 240 deelkaarten voor de motor, wielen, het achterste wapen, het middelste wapen, het voorste wapen en extra accessoires. Ga in de aanval met kaarten zoals Braking Bad om andere racers uit te schakelen of gebruik Power Shift om snel om andere voertuigen heen te manoeuvreren.

Pak hard gewonnen Scrap van ontmoetingen en maak pitstops voor reparaties en upgrades tussen op keuzes gebaseerde Road Events door. Meld je aan bij een van de vijf mogelijke sponsors om extra voordelen te krijgen, zoals bonusschroot of extra onderdelen bij winkels. In dit spannende gevecht naar de finish kan er maar één winnaar zijn, dus pak elk voordeel dat een racer kan krijgen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com