Dead Island 2 is goud gegaan, verschijnt op 21 april 2023

Deep Silver en Dambuster Studios bevestigen met evenveel enthousiasme als opluchting dat het langverwachte zombieslachtavontuur Dead Island 2 GOUD is gegaan, wat betekent dat de game geheel is voltooid. Om dit te vieren hebben de twee bedrijven besloten de wachttijd voor fans wat te verkorten door de game een week eerder dan ze verwachten uit te brengen. Het slachten van zombies kan daarom op vrijdag 21 april 2023 al beginnen!

De baanbrekende Dead Island-franchise verscheen in 2011 op het toneel met één van de meest bekeken videogame-trailers ooit. Het nieuwste deel, dat met een heerlijk ranzige trailer werd aangekondigd tijdens gamescoms Opening Night Live-evenement in 2022, stuurt spelers op reis door de bloederige straten van Los Angeles, dat vanwege de zombieplaag tot HELL-A is gedoopt. Spelers kunnen in dit vervolg weer volop genieten van de overdreven, spectaculaire actie en duistere humor waar de serie om bekend staat.

In aanloop naar de release van de game op 21 april 2023, zal Deep Silver meer gameplay en trailers onthullen, zodat fans zich mentaal alvast een beetje kunnen voorbereiden op de bittere overlevingsstrijd

HET VERHAAL
Een dodelijk virus verspreidt zich over Los Angeles en verandert zijn bewoners in bloeddorstige zombies. De stad is in quarantaine en het leger heeft zich eruit teruggetrokken. Nadat je zelf ook werd gebeten, bleek je niet alleen immuun te zijn maar juist speciale krachten van de infectie te krijgen. Samen met een zootje andere resistente personages ben je nu verantwoordelijk voor de toekomst van Los Angeles (en de mensheid). Blijkbaar is dit altijd je lot geweest.

Door de waarheid achter de uitbraak te achterhalen, ontdek je ook wie – of wat – jij zelf precies bent. Overleef, evolueer en red de wereld – zomaar een dag in LA!

  • Verken HELL-A – Dead Island 2 verplaatst spelers naar de meest iconische locaties van een door gruwelen overspoeld LA, van de groene buitenwijken van Beverly Hills tot de beroemde promenade van Venice Beach.
  • Keiharde melee in een sandbox-setting – Lever strijd in de meest intense, harde, ranzige first person-ervaring denkbaar, met vele wapens en brute tactische opties om je een weg door de zombiebendes te banen. Of je nu hakt, snijdt, beukt of verbrandt, het voelt allemaal even bruut en goed.
  • Word de ultieme zombieslachter – Je kunt kiezen uit zes personages, met elk hun eigen unieke persoonlijkheid en dialogen. Je kunt de vaardigheden van elke Slayer volledig naar eigen smaak aanpassen. Met het gloednieuwe skill-systeem kun je je specs instant veranderen om de meest gestoorde builds te proberen.
  • Zombie Infestation – Klaar om zombies op de meest geavanceerde manieren in mootjes te hakken? In onze versie van LA wemelt het van de realistisch ogende en reagerende zombies, die samen het verrotte hart van Dead Island 2 vormen. Elk type zombie heeft zijn eigen mutaties en aanvallen, en er zijn honderden varianten in allerlei LA-thema’s. Onze monsters zijn meedogenloos, uitdagend en helemaal LA! Durf jij ze aan?
  • Een filmachtig coöp-avontuur– Zoals dat hoort bij een RPG-ervaring, biedt Dead Island 2 vele spannende missies, een cast vol maffe personages en een spannend pulpverhaal. Het gestoorde universum slokt je helemaal op en zorgt dat je steeds weer terugkomt voor meer. Tel daarbij de over-de-top coöpmode voor maximaal drie spelers, en dit verrotte reisje naar LA houdt je wel even zoet.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password