De week van Gamebrain [#62]

Iedereen zal wel zo stilaan wat vakantie hebben. De meeste onder ons zullen hun verlof waarschijnlijk in eigen land houden en nog even waarschijnlijk in eigen huis. Wie er dit jaar dus niet toe komt om zijn eigen backlog aan te pakken zal dit waarschijnlijk nooit meer voor elkaar krijgen. Dat hoefde daarom gelukkig nog niet afgelopen week maar het was alvast een mogelijkheid. Wat dit voor ons was lees je, zoals elke week, hier.

Kevin

Ik zocht deze week naar wat luchtiger vermaak. Na mijn platinum trophee in ‘One Piece, Pirate Warriors 4’, wou ik een game waar geen grindwerk aan te pas kwam. Bij het doorlopen van mijn bibliotheek kwam ik uit op ‘Cat Quest 2’. Deze game heb ik daarom van een frisse start voorzien en ben ik, controller in de hand, te lijf gegaan met goede moed. Soms is dit echt wat je nodig hebt: een luchtige game die het niet van graphics en diepgang moet hebben maar speelgenot en humor. Hoe lang dit poeslief spel me zal entertainen tot ik door het verhaal uit zit zal de tijd uitwijzen maar ik gok dat ik rond deze tijd volgende week weer iets anders heb opgezocht uit mijn backlog.

Kevin
Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password