De week van Gamebrain [#6]

Weer een week gepasseerd, weer een reeks avonturen in game-land. Sommige leven zich uit met hun backlog, anderen scoren met de nieuwste releases. Ook wij bij Gamebrain zijn verdeelt onder deze groepen en we houden jullie graag genoeg op de hoogte van onze wekelijkse keuzes. 

Kevin

Mijn backlog groeit en groeit maar ik doe mijn best om hem in te halen. Enkele weken geleden sprak ik al over mijn Digimon games op PS4. Deze zijn een verrassend succes op vlak van gameplay, veelzijdigheid, replaywaarde,… Echt een persoonlijke voltreffer. Ik keek er daarom ook wat naar uit om deze verder te kunnen spelen na het afronden van mijn review van ‘Kingdom Hearts: The story so far‘.

Niet dat ik er naar uitkeek om Kingdom hearts aan de kant te leggen! Helemaal niet! Zoals ik zei in mijn review: ik vind de compilatie die het verhaal tot nu toe haarfijn uitlegt een groot geschenk aan de mensheid! Ikzelf heb Kingdom Hearts gespeeld tot de laatste wereld. Toen ben ik gestopt wegens tijdsgebrek. Het later terug opstarten van de game is er niet meer echt van gekomen. Hierdoor heb ik het verhaal nooit echt kunnen volgen in de volgende games en heb ik de meeste KH-games niet echt een kans gegeven. Nu zie ik mijn kans eindelijk om volledig mee te zijn in deze topreeks en probeer ik de games één voor één volledig uit te spelen. Ik nader zo stilaan het einde van de eerste game en ben me voor aan het bereiden op al de avonturen die nog zullen volgen.

Kevin
Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password