De week van Gamebrain [#44]

En zo komen we vlekkeloos aan in maart. Eindelijk hebben we een stormvrij weekend en zijn we vrij om te doen en te laten wat we willen. De wereld ligt aan onze voeten, het leven heeft zoveel te bieden, de mogelijkheden zijn eindeloos,… Dan is de vraag natuurlijk: wat willen we eigenlijk? Gamen natuurlijk.  

Kevin

Ik heb deze week mijn review online gezet van One Punch Man: A Hero Nobody Knows. Ik start de game eigenlijk dagelijks nog wel even op, al is het maar omdat ik zo fan ben van de franchise. Ik moet tegelijk ook toevoegen dat ik hem erg vaak afwissel met andere games in mijn collectie. Zo kom ik vaker terug op The Bioshock Collection en Project Zero Dawn. De ene voor de nostalgie, de andere voor het meeslepende en indrukwekkende verhaal.

Jimmy

Deze week ben ik nog steeds bezig geweest met The Outer Worlds. Ondertussen ben ik er wel in geslaagd deze game uit te spelen. Hoewel ik niet alle side en companion-quests heb gedaan, heb ik de game best uitgebreid gespeeld. Ook het einde dat ik heb weten te behalen stelde mij zeer tevreden. Zeker gezien je acties het verhaal en het einde kunnen beïnvloeden. Het zal vast niet het beste einde geweest zijn, maar ik heb mijn best gedaan. Ik hoop in ieder geval al dat er ooit een vervolg komt op deze titel!

Na the Outer Worlds ben ik deze week begonnen met Shining Resonance Refrain. Een JRPG, die al een tijdje naar mij lag te lonken. Voor ik dit stukje begon te typen heb ik de tweede boss verslagen, dus heel erg ver zit ik nog niet in het verhaal. Tot nu toe ben ik in alle eerlijkheid ook nog niet heel erg overtuigt van deze game, al geef ik het nog wel een kansje. Het verhaal komt traag op gang, het gevechtssysteem is nogal simpel en best wel chaotisch, zeker met de AI die soms vreemde keuzes maakt tijdens een gevecht. Ik kijk het nog even aan, want de game moet nog op gang komen, maar de kans bestaat dat ik deze zal laten links liggen. Al heeft de game op het eerste zicht wel potentie, dus voorlopig krijgt deze nog het voordeel van de twijfel.

https://i.imgur.com/p9e2QrJ.png

Kevin
Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password