De week van Gamebrain [#4]

Het is een zware week geweest voor de redactie van Gamebrain, eentje waar het vooral veel werken was en weinig effectief spelen. Maar toch doen wij ons best om een beetje extra te kunnen gamen wanneer de tijd het ons toe laat. En daardoor kon de redactie het volgende teweeg brengen:

Niels

Voor mij geldt bovenstaande zonder pardon. Het was een zware week met weinig momenten om te kunnen gamen, maar van het weekend heb ik wel eindelijk Monster Boy kunnen uitspelen. Je weet wel, de game die ik nu al enkele weken heb vermeld. En ik moet zeggen, het spel is een echte aanrader voor mensen die graag een 2D actie platformer spelen. Dankzij de verschillende vormen die je kan aannemen (denk hierbij aan een varken of een slang en meer) heeft het spel een erg interessante wereld met innovatieve level designs die perfect gebruik maken van de vormen die je ter beschikking krijgt. En voor de completionists, waaronder ik mijzelf durf rekenen voor fijne games zoals deze, is er genoeg te ontdekken. Gelukkig is er ook een soort van tracker beschikbaar op de kaart, waar je netjes een lijst ziet met wat je allemaal hebt verzameld en hoever je completion percentage zit. De game ziet er ook prachtig en kleurrijk uit, met een toffe soundtrack om het geheel af te werken.

Kevin

Ladies and gentlemen, mijn nieuwe review staat online. Ik heb me iets meer dan een week bezig gehouden met deze game en mijn waslijst aan gemengde gevoelens in mijn langste review to date geschreven. Verder hou ik me nog bezig met een andere review waarvan ik de titel nog even voor mezelf hou. Deze is zonder twijfel voor ergens in de komende dagen en zal zeker de moeite waard zijn.

Verder probeer ik nog links en rechts af te wijken naar enkele games die me al langer de ogen uitsteken in mijn collectie. Zo zit ik nog steeds terug te grijpen naar One Piece: World Seeker en Digimon World: Next Order.

Maar toen gebeurde er iets speciaals. Ik kreeg bezoek van een oude vriend die even kwam kijken wat me bezig hield. Door snel even door mijn digitale PS4-bibliotheek te gaan kwamen we samen op ‘Sky Force Anniversary’ uit. Deze game, die volgens mij in mijn bezit is beland als gratis game van Playstation Plus, heeft me ooit erg uitgebreid bezig gehouden. Door hem nu even terug op te starten viel mijn oog erop dat ik het laatste level nooit heb kunnen uitspelen. Uiteraard kan ik het hier niet bij laten. Ik moet toegeven dat ik dit nog niet heb kunnen veranderen maar deze vergeten topper zal terug regelmatig op mijn televisie verschijnen.

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password