De week van Gamebrain [#33]

Zo nu en dan komt er een game op de markt die precies de wereld op zijn kop zet. Zo zijn er deze week de nieuwe Pokémon-games losgelaten op de wereld. Ik ken bitter weinig mensen die niet 1, of zelfs beide, van deze games heeft toegevoegd aan zijn collectie. Erg veel mensen spreken er over, nog meer mensen zijn de games aan het spelen. Hoe het ook zij, met deze games of met een andere titel uit je collectie, we hopen dat jullie evenveel plezier beleven als ons. 

Kevin

Ik heb de nieuwe Pokémon games niet onmiddellijk in mijn console gestoken. Mijn aandacht lag eerst nog uitgebreid op mijn nieuwste PS4 game: Sparklite. Deze Zelda-lookalike tovert een uitgebreid avontuur op mijn scherm en houdt mijn Playstation momenteel lekker warm. Dit is zo’n game waarin het moeilijk in te schatten is aan hoeveel percentage je zit. Zit ik halfweg? is er nog een grote plot-twist die het hele verhaal, de hele wereld en de background van de protagonist overhoop gaat gooien? Wie zal het zeggen, ik weet alleen dat de game me genoeg entertained zonder mogelijke plot twists.

 

Nolan

Deze week heb ik mij vooral bezig gehouden met het uitspelen van The Outer Worlds. Op het moment van schrijven zit ik aan de laatste missie en moet ik toegeven dat deze mij geen ene minuut heeft verveeld. De keuzes die je hier kan maken en de plot-twists  die  zich hierachter verschuilen zijn enorm interessant om te volgen. De keuzes en zijmissies dat je hebt gedaan in het begin van het spel, blijken van grotere waarde te zijn op het einde. Nadat ik deze heb uitgespeeld begin ik er voor een tweede keer aan om zo de paar trophies die ik nog moet halen te verkrijgen. Kijk ik daar tegenop? Absoluut niet.

Kevin
Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password