De week van Gamebrain [#1]

Zoals jullie alvast kunnen zien, gaan we een kleine upgrade doen op het format van het weekend artikel! We merken dat onze redactieleden in het weekend het alsmaar drukker krijgen, en niet altijd op gebied van gaming. Dus we breiden een beetje uit, en bekijken gewoon waarmee onze leden de week gevuld hebben op zowel gaming vlak, als andere (nerdy) hobbies! Hopelijk kunnen jullie dit even goed smaken. Laat gerust in de comments weten wat jullie vinden van deze nieuwe aanpak.

Niels

Het wordt tijd dat ik Undertale eindelijk eens afrond, enfin, de Pacifist run dan toch. Wat is dit? Wel, een Pacifist run wil zeggen dat je het hele spel uitspeelt zonder ook maar 1 monster te doden. Dit heeft een grote impact op het verhaal, en is daarom de reden dat ik voor de 3de keer door Undertale heen speel. Om toch een beetje afwisseling te hebben, ben ik eindelijk begonnen aan Monster Boy and The Cursed Kingdom op de Switch. In deze adventure platformer speel je als Jin, die door een vloek veranderd is in een varken. Dit is een van de vele vormen die je character zal kunnen aannemen, elk met unieke vaardigheden! Voor de wat oudere lezers (of lezers die fel bezig zijn met retro gaming) gaan waarschijnlijk wel weten dat Monster Boy een sequel is voor de Wonder Boy serie, waarvan Wonder Boy: The Dragon’s Trap als remaster verscheen enkele jaren geleden. Natuurlijk moet er ook nog gewerkt worden aan reviews, en het resultaat daarvan kan je lezen in deze van Our World is Ended.

Nolan

Na 250! uur mag ik eindelijk zeggen dat Assassin’s Creed Odyssey mee op mijn lijst van voltooide spellen mag zetten. Na alle regio’s te hebben ontdekt en alle zijmissies te voltooien, kwam het mooie platinum logo tevoorschijn. Toch al één spel dat ik van mijn backlog kan schrappen. Maar niet alleen Assassin’s Creed heeft deze week de 100% gehaald. The Lego Movie 2 Videogame staat er ook mooi te pronken. Deze duurde alle geluk wel iets minder lang. Tijd dus om weer aan iets nieuws te beginnen. Buiten de games dat ik ga reviewen, ben ik nu ook gestart met Kingdom Hearts 3. Een spel waar ik al jaren op zat te wachten, en mij tot nu toe nog geen minuut heeft verveeld. Ik heb het gevoel dat deze mij nog sterk gaat verassen. Begin deze week ben ik ook mijn tweede gaming tattoo gaan laten zetten. Deze keer was het in teken van Bioshock. De sleeve is natuurlijk nog lang niet af. Dus lezers met ideeën voor een volgende mogen die ook altijd naar mij doorsturen.

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password