De “Underworld” komt naar Nintendo Switch met de game Sword Art Online Alicization Lycoris

it weekend werd tijdens Anime Expo aangekondigd dat Sword Art Online Alicization Lycoris binnenkort zijn debuut maakt op Nintendo Switch.

Volgend op de gebeurtenissen uit de Sword Art Online Alicization-anime, bevindt Kirito zich in Sword Art Online Alicization Lycoris in een mysterieuze, doch bekende virtuele wereld, genaamd “Underworld,” waar geavanceerde A.I. bijna kan worden aangenomen als echte mensen. Wanneer spelers de controle nemen over Kirito kunnen ze de bloedstollende scenes uit de reeks herbeleven dankzij de intense gevechten. Favoriete personages zullen de speler zijn pad kruisen, waaronder Eugeo, Alice, Administrator en vele anderen. Een grote wereld wacht Kirito en diens vrienden op in een waarheidsgetrouwe adaptatie van de Sword Art OnlineAlicization-reeks.
Sword Art Online Alicization Lycoris bevat op Nintendo Switch de eerste vier gratis content-updates onder de naam « Ancient Apostles ».

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password