De tweede content-update van Wild Hearts introduceert de nieuwe Grimstalker

EA Originals en KOEI TECMO hebben vandaag de tweede gratis post-launch content-update voor de hunting game WILD HEARTS uitgebracht.

Spelers kunnen met de update een nieuwe bedreiging tegenkomen op Natsukodachi Isle, namelijk een wolfachtige Kemono genaamd Grimstalker. Dit machtige beest is verwant aan de angstaanjagende Deathstalker en heeft de mogelijkheid om zowel verschroeiende vlammen als golvende zeeën te manipuleren. Met aanvallen, bestaande uit twee elementen, moeten jagers de gesmolten rotsen en krachtige golven van deze unieke prooi bestrijden met Elemental Lanterns.

Jagers kunnen nu ook nieuwe wapens smeden uit materialen afkomstig van de Grimstalker. Sommige van deze wapens kunnen klappen uitdelen die hemel en aarde doen vergaan, terwijl andere wapens Kemono-spierkracht op formidabele wijze combineren met menselijke denkkracht. Bovendien introduceert deze update de nieuwe Fulgent Armor-set en drie nieuwe speciale quests waarmee spelers nieuwe Chat Stamps en Emotes kunnen verdienen na elke overwinning.

Maar wacht… er is meer! Houd het nieuws in de gaten voor meer informatie over de volgende content-update. Deze voegt de Murakumo (een vos die bloemblaadjes manipuleert), nieuwe wapens, een uitrustingsset, Spinning Top Karakuri, het Limit Break-systeem en extra verbeteringen/oplossingen toe aan de game.

Neem hier een kijkje voor de meest recente Patch Notes.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com