De tijd is gekomen: Risen is nu uit op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch!

De tijd is gekomen om Faranga te verkennen en je staande te houden tegen het gevaar dat wacht! THQ Nordic is verheugd aan te kondigen dat Risen vandaag uitkomt op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch! Daarnaast is THQ Nordic een exclusieve samenwerking aangegaan met GameStop om Risen naar PS4- en Nintendo Switch-spelers in Noord-Amerika te brengen.

Inquisiteur Mendoza is aangekomen op Faranga, een eiland bewoond door talloze gemene wezens en geregeerd door de raadselachtige Don Esteban. Over heel Faranga zijn ruïnes uit de grond gerezen en gevaarlijke monsters nemen langzaam de controle over het eiland over. Mendoza wil het onderzoeken en heeft jouw hulp hard nodig – wil jij hem helpen? Bevind je te midden van rebellie, tirannie en mystieke rituelen, met de uiteindelijke beslissing welke kant de slinger van het lot opgaat in jouw handen.

Duik in de gruizige en sfeervolle wereld van Risen, waar elke actie gevolgen heeft. Beheers het zwaard, leer de kunst van het stafvechten of word een machtige magiër en baan je een weg door een land vol mysterieuze aardbevingen, angstaanjagende monsters en onvoorstelbare schatten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password