De slag om Stalingrad begint in Enlisted

Gaijin Entertainment en Darkflow Software kondigen de release aan van de Battle for Stalingrad Content Update voor de WW2 online shooter Enlisted. De Stalingrad-campagne bevat een nieuw monetisatie- en progressiesysteem dat eenvoudiger en sneller toegang biedt tot nieuwe wapens en voertuigen. Andere nieuwe features zijn soldaat en voertuig customization, bommenwerper raids, legendarische Stalingrad sluipschutters en piloten, vlammenwerper tanks, medic squads, en nog veel meer.
De Slag om Stalingrad was een van de beslissende momenten van de Tweede Wereldoorlog. Enlisted’s Battle for Stalingrad bevat zorgvuldig gereproduceerde iconische structuren zoals het hoofdkwartier van de Duitse veldmaarschalk Friedrich Paulus, evenals authentieke wapens en uitrusting die door beide partijen werden gebruikt, zoals vlammenwerper-tanks. Spelers kunnen zelfs legendarische sluipschutters Vasily Zaitsev en Erwin Koenig, of Tatyana Sumarokova en Mariya Smirnova (de vrouwelijke piloten van het historische Night Witches-squadron) inzetten en in de strijd gebruiken.

De campagne is gratis beschikbaar, hoewel sommige levels exclusief zijn voor bezitters van het access pack. Bezitters van dit pakket krijgen soldaten en wapens die al getraind en verbeterd zijn tot het pre-maximale niveau, zodat ze sneller en zonder extra kosten door de campagne kunnen gaan. Spelers kunnen optioneel betalen voor cosmetische items voor soldaten, zoals bontmutsen, riemen en buidels, om hun uiterlijk aan te passen aan hun smaak, terwijl ze binnen de historische nauwkeurigheid blijven.

Onder de nieuwe soorten wapens en uitrusting bevinden zich het Hongaarse Kiraly machinepistool, de Franse Potez 633 duikbommenwerper onder Roemeense vlag, evenals het ampullenpistool dat ontvlambare vloeistofcapsules afschiet, en het legendarische Maxim machinegeweer dat in 1910 voor het eerst werd geïntroduceerd.

Bommenwerper invallen konden nu door de radio-operatoren worden opgeroepen als alternatief voor bestaande opties zoals een artillerieaanval op het doel. Bommenwerper eskaders hebben 2 minuten nodig om te arriveren en ze kunnen worden neergeschoten door vijandelijk luchtafweergeschut of gevechtsvliegtuigen.

Medici zijn een nieuwe klasse van soldaten in Enlisted. Zij kunnen zowel de gewonden op het slagveld helpen, als eerste-hulp-kits uitdelen aan bondgenoten, zodat die voor zichzelf kunnen zorgen. Alle directe en indirecte hulp bij de behandeling wordt beloond met ervaringspunten.

Andere Enlisted-campagnes, zoals de Slag om Moskou of de Invasie van Normandië, hebben ook nieuwe missies, soldaten en uitrusting gekregen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password