De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is nu verkrijgbaar

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit gelanceerd, het nieuwste modepakket voor Simmers om hun creativiteit te vergroten en de stijl van hun Sims uit te breiden. De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is nu verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.
Om bruisende looks te creëren waarmee spelers de garderobe van hun Sims af kunnen wisselen, is De Sims een samenwerking aangegaan met de iconische Braziliaanse dragqueen, zangeres/songwriter en model Pabllo Vittar.

De looks, stijlen en kleuren van de Zomerse Carnavalsmode Kit zijn geïnspireerd op Pabllo’s persoonlijkheid. Spelers worden aangemoedigd om het zelfvertrouwen en de creativiteit van een van ’s werelds grootste culturele feesten te belichamen door middel van uitbundige kleding, gedurfde make-up en felgekleurde accessoires voor alle Sims. De kit bevat een excentrieke mix van gedenkwaardige cut-outs, fruitpatronen met grafische contrasten en tops met pailletten, die spelers nieuwe en expressieve opties bieden om zichzelf te ontdekken met eindeloze manieren om het uiterlijk van hun Sims af te wisselen.

Als onderdeel van de samenwerking brengen De Sims en Pabllo Vittar vandaag een gratis carnavalsverrassing uit in het basisspel, zodat iedereen ervan kan genieten. Pabllo Vittar heeft de danshit ‘Buzina’ van haar tweede studioalbum ‘Não Para Não’ in het Simlish opgenomen. Spelers kunnen in het spel op deze single dansen via De Sims 4 Carnavalzender. Om het feest voort te zetten, kunnen spelers uitkijken naar gratis update op 9 februari met recepten voor Braziliaanse gerechten. Vanaf maart kunnen spelers middels een gratis update de huizen van hun Sims versieren met een nieuw kunstwerk van de beroemde hedendaagse kunstenaar Lano.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password