De Sims 4 Weerwolven is nu verkrijgbaar

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag aangekondigd dat het nieuwe De Sims 4 Weerwolven Game Pack nu verkrijgbaar is voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One.

Perfect voor Simmers die de nacht willen veroveren en wat plezier willen maken als de zon is ondergegaan. De Sims 4 Weerwolven nodigt spelers uit om bij volle maan te huilen, een ontzagwekkende roedel te vormen en in nieuwe en spannende versies van zichzelf te veranderen. Ga door het leven als eenzame wolf, maak deel uit van een roedel of klim naar de top als alfa: spelers creëren hun eigen weerwolfidentiteit.

Ga op verkenning uit en ontdek Moonwood Mill, een oude fabrieksstad waar ooit veel bedrijvigheid was vanwege de nabijgelegen houtzagerij. Deze inmiddels ongetemde wildernis wordt bewoond door een teruggetrokken weerwolfgemeenschap. Spelers kunnen in Meer Lunvik duiken, hun weg door de stad banen met geheime ondergrondse tunnels en samenkomen op ‘huilplekken’. Dwaal niet te ver af, want de plaatselijke wilde weerwolf Greg ligt op de loer.

De Sims 4 Weerwolven biedt tal van leuke, beestachtige aanpassingsmogelijkheden voor de innerlijke lycantropie van Sims, die invloed hebben op hun gezichtsstructuur, oren, ogen, plukjes en nog veel meer om zodoende een unieke vacht te creëren.

De Sims 4 heeft ook samengewerkt met creator James Turner om vier nieuwe Moonwood Mill-kavels toe te voegen, waaronder de Wolf Bar waar Sims met de plaatselijke bewoners kunnen kletsen en het geheime ondergrondse pad kunnen ontdekken. Een andere kavel is de bibliotheek met zijn aardig versleten fitnessapparatuur en observatorium die meer dan alleen boeken bevat.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password