De Sims 4 roept spelers op om te stemmen voor twee nieuwe kits

Electronic Arts  en Maxis hebben vandaag onthuld dat ze Simmers de leiding geven! Het team van ontwikkelaars staat continu versteld van de verbluffende manieren waarop spelers zichzelf uiten in De Sims 4. Om deze reden vragen ze de community om te laten weten op welke thema’s de aankomende kits geïnspireerd moeten worden.

Stem op verschillende thema’s
Er is maar één stemronde, dus het is voor spelers extra belangrijk om juist nu hun mening te laten horen. Voor zowel Creëer-een-Sim als Bouwen/Kopen is het mogelijk om uit twee thema’s te kiezen. Spelers kunnen hun stem uitbrengen tot maandag 22 mei 4:00 uur Nederlandse tijd. De winnende thema’s komen terug in toekomstige kit-lanceringen.

Allereerst is het aan de spelers om te beslissen of ze de voorkeur geven aan licht of donker. Met Rainbowcore kunnen Simmers hun innerlijke licht en heldere energie tot uiting brengen. Deze stijl heeft levendige kleuren met tal van felle en vrolijke patronen die wat zonneschijn toevoegen aan het leven van een Sim. Ook kunnen spelers zich van hun duistere kant laten zien door op de edgy en geheimzinnige Goth Mode te stemmen. De sombere aura van humeurige Sims komen met dit thema goed tot zijn recht.

Vervolgens kunnen Simmers kiezen tussen het verleden en de toekomst. Met Middeleeuws Kasteel kunnen ze het perfecte koninkrijk creëren vol pracht en praal, met het grootse, rustieke kasteel als middenpunt. Als Simmers meer behoefte hebben aan scifi-architectuur met strakke metalen buitenkanten en gloeiende accenten, kunnen ze stemmen op Hightech Futurisme. Middels dit thema is het mogelijk om een perfecte thuisbasis te bouwen voor Sims die van andere planeten komen.

Stemmen is hier mogelijk

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com