De Sims 4 Middelbare School is nu verkrijgbaar

De les kan beginnen! Electronic Arts en Maxis hebben vandaag De Sims 4 Middelbare School uitgebracht voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One.

Met deze nieuwe Expansion Pack kunnen Simmers zich een weg banen door de chaos die komt kijken bij een middelbare school. Dit doen ze door te leren, groeien, kattenkwaad uit te halen en hun identiteit te ontdekken.
Er valt heel wat te doen voorafgaand aan de diploma-uitreiking, zoals huiswerk maken en deelnemen aan naschoolse activiteiten, een date vinden voor het bal, modetops en -flops verkennen, of chillen bij de plaatselijke bubbelthee- en kringloopwinkel TheeKring.

Naast het beleven van de achtbaan van puberteit kunnen Sims het welvarende stadje Copperdale verkennen, waar klasgenoten en faculteitsleden van de middelbare school wonen, en avonturen beleven om erachter te komen wie ze echt zijn.

De Sims 4 heeft ook samengewerkt met communityleden MsGryphix, freezerbunnyx en JOL1990 om een kringloopwinkel/bubbeltheezaak, bibliotheek en het gigantische huis van de rector te creëren, zodat Simmers alle gelegenheid krijgen om op verkenning uit te gaan in deze nieuwe buurt.

Voor deze Expansion Pack heeft De Sims ook samengewerkt met de vintage kleding-app Depop, waar de jongere generatie op ontdekkingreis gaat naar unieke items. Mode is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van zelfexpressie in De Sims en de samenwerking breidt de collectie van het spel uit met diverse stijlen. Tieners kunnen hierdoor hun eigen stijl creëren, in-game kledingstukken kopen die ontworpen zijn door echte Depop-verkopers, en Simdollars verdienen door outfits te verkopen via de nieuwe in-game app Trendi – en ondertussen een ‘Simfluencer’ worden!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password