De Sims 4 introduceert Joodse gerechten en de familie Caliente krijgt opfrisbeurt

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag nieuwe en spannende updates voor De Sims 4 onthuld. Vanaf vandaag zijn Joodse gerechten in alle keukens van de Sims verkrijgbaar. Bovendien heeft de familie Caliente, het meest flirterige, vurige huishouden van het spel, een flinke opfrisbeurt gekregen.

Middels deze updates krijgen spelers de kans om populaire Joodse gerechten te bereiden, zinvolle familierecepten na te maken of een volledig nieuw erfgoed en bijbehorende keuken te verkennen. Simmers kunnen ook genieten van alle verhalen rond het met drama gevulde Caliente-huishouden.

Geliefde Joodse gerechten
Spelers krijgen toegang tot twee traditionele Joodse gerechten die in de huizen van hun Sims te bereiden en te serveren zijn, waaronder matzeballensoep en challah. Beide gerechten zijn afkomstig uit Oost-Europa. Voor elke Sim (en Simmer) is er iets om van te genieten. Het biedt spelers een geweldige kans om enkele van de meest geliefde aspecten van het Joodse erfgoed en de bijbehorende keuken te ervaren.

Opfrisbeurt van de familie Caliente
De familie Caliente, het meest flirterige en vurige huishouden in De Sims 4, krijgt een opfrisbeurt. Het huishouden bestaat uit Nina en Dina, een pittige tweeling, samen met Katrina en hun favoriete kennis, Don Lothario. Spelers kunnen terugkeren om de nieuwe updates over het schandalige en dramavolle leven van de Caliente-zusters te bekijken en de geschiedenis rond hun bestaan en andere prominente niet-speelbare gebeurtenissen in de reeks van De Sims te verkennen.

NPC’s blijven een belangrijke rol spelen om elke buurt boeiend en vertrouwd te maken. De familie Caliente blijft zowel fans van de serie als nieuwkomers entertainment bieden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com