De Sims 4 Groene Oase en Kelderschatten Kits vanaf 20 april verkrijgbaar

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag De Sims 4 Groene Oase Kit en Kelderschatten Kit onthuld. Deze zijn vanaf 20 april verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Met de Groene Oase en Kelderschatten Kits krijgen spelers de kans om ruimtes te creëren die licht, open en barstensvol groen zijn. Ook is het mogelijk om ruimtes te vullen met doorleefde meubels en sentimentele decoraties.

Van een sprookjesachtig plantenspeelhuis voor elke tuinliefhebber tot een kelder vol geliefde meubels die in de loop der jaren zijn doorgegeven, dit is het perfecte moment om een ontsnapping aan de drukke wereld te creëren in De Sims 4.

De Sims 4 Groene Oase Kit
Of je nu wel of geen groene vingers hebt, De Sims 4 Groene Oase Kit heeft voor iedereen wat te bieden in deze nieuwe, speciale tuinnierruimte. Zo kunnen je Sims druk aan de slag met een rommelige broeikas of ontspannen tussen het gebladerte.

Sims kunnen de broeikas van hun dromen ontwerpen met prachtige ruiten en deuren die naadloos op elkaar aansluiten en een overvloed aan tuinwerpen. Denk hierbij aan zaailingen, stapels potten, een planttafel, hangende bloemenmanden en nog veel meer.

De Sims 4 Kelderschatten Kit
De Sims 4 Kelderschatten
Kit moedigt Sims aan om een klassieke tweedehands kelderruimte te creëren. Hierbij worden Sims uitgedaagd om af te wijken van het ongerepte en het imperfecte te omarmen met een grungy en ouderwetse inrichting. Van oma’s oude, versleten meubels tot kringloopvondsten, elk stuk heeft een verhaal en kans op een nieuw leven.

Het leven is om te leven en Sims kunnen een duik in het verleden nemen met een melkkrat vol vinylplaten, oude trofeeën, familiefoto’s, versleten koffers en nog veel meer. Voorwerpen als een ouder model tv (nog steeds functioneel, maar niet in topvorm) en stoffige snuisterijen maken de rommelige ruimte nog gezelliger.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com