De Pegasus Expeditie gaat nucleair in The Height of the Empire content update

Fulqrum Publishing en Kalla Gameworks kondigen vandaag The Height of the Empire aan – de derde grote Content Update voor verhaalgedreven, sci-fi grand strategy titel The Pegasus Expedition is nu beschikbaar via Steam, GOG.com en Epic Games Store. De grootste update voor het spel tot nu toe introduceert een nieuw gameplay-scenario en nieuwe systemen, naast diverse veranderingen in de levenskwaliteit en visuele verbeteringen.

The Height of the Empire is een alternatieve geschiedenisversie van de hoofdcampagne van het spel en is een gloednieuw gameplay-scenario waarin het Tamanin-rijk – dat tijdens de hoofdcampagne een burgeroorlog beleeft en uiteenvalt in verschillende kleinere facties – verenigd blijft tegen de speler, die het moet opnemen tegen hevige tegenstand van hen en onmiddellijk in oorlog wordt gedreven.

De update introduceert veranderingen in het gevolgensysteem van het spel, waardoor spelers een duidelijker beeld krijgen van de gevolgen van hun keuzes voor hun campagne, terwijl een gloednieuw Veteranensysteem ervoor zorgt dat eenheden die vele gevechten hebben overleefd een Veteranenstatus krijgen, waardoor ze beter presteren in gevechtsscenario’s.

Bovendien kunnen spelers dankzij een nieuw Edict-systeem hun rijk beter beheren en de vele crises overleven. Spelers kunnen nu ook de upgrades van hun vloot automatiseren, waardoor het eindspel minder druk wordt, en zullen merken dat er ook diverse veranderingen en verbeteringen aan de visuele effecten zijn doorgevoerd.

Ten slotte zijn er ook verwoestende nieuwe thermonucleaire wapens toegevoegd, waarmee spelers een kans hebben om te vechten tegen het Tamanin-rijk. Deze wapens moeten niet lichtvaardig worden gebruikt, want elke kernkop neemt een hele uitrustingssleuf in beslag, en bij gebruik krijgt de speler enorme reputatieschade. Ze kunnen echter in hun eentje het tij van de strijd keren.

The Height of the Empire is de derde van vier geplande early access content updates voor The Pegasus Expedition. Het volgt op Scattered Empires en At the Center of It All – die beide nieuwe gameplay-scenario’s introduceerden naast een aantal veranderingen en bugfixes.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com