De officiële Marvel’s Midnight Suns Launch trailer is nu te bekijken

De officiële trailer voor Marvel’s Midnight Suns is nu beschikbaar! Deze actievolle trailer, die gisteren op de Marvel’s Midnight Suns Livestream verscheen, toont de verwoestende effecten van Lilith’s succesvolle overname van het Sanctum Santorum – waardoor de krachten van de onderwereld op aarde worden losgelaten. Alleen de volledige kracht van de Hunter en de Midnight Suns hebben een kans om de wereld te redden!
Tijdens de livestream van gisteren werd ook het 13e en laatste speelbare personage in het basisspel voor Marvel’s Midnight Suns onthuld – HULK! Deze krachtpatser kan verderop in het spel worden vrijgespeeld en brengt ongelooflijke kracht en uithoudingsvermogen naar elk team.

Alle vijf de Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts zijn nu te bekijken op YouTube. Voor spelers die een voorsprong willen op elk van de speelbare helden, bekijk de Character Deep Dives en Hero History segmenten.

Marvel’s Midnight Suns lanceert op 2 december voor Windows pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Launch timing voor de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch versies van de game worden op een later tijdstip gedeeld.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password