De Nintendo Switch – OLED-Model Splatoon 3 Edition wordt uitgebracht op vrijdag 26 augustus

Op vrijdag 26 augustus wordt de Nintendo Switch – OLED-Model Splatoon 3 Edition uitgebracht. De Nintendo Switch – OLED-Model Splatoon 3 Edition beschikt over een design dat is gebaseerd op Splatoon 3, dat binnenkort wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch (game wordt apart verkocht), en is versierd met spetterende afbeeldingen die rechtstreeks uit Splatsville komen. Het spelsysteem bevat een set van één Joy-Con met een blauw en één Joy-Con met een geel kleurverloop met een witte onderkant en een witte Nintendo Switch-houder met graffiti-thema.

Splatoon 3 wordt op vrijdag 9 september uitgebracht voor de Nintendo Switch en pre-orders zijn nu mogelijk in de Nintendo eShop. Vanaf diezelfde dag zal ook de Nintendo Switch-Pro-controller Splatoon 3 Edition, die dankzij zijn spectaculaire kleuren en afbeeldingen perfect past bij Inklings en Octolings, en het Nintendo Switch-etui (Splatoon 3 Edition) en beschermfolie verkrijgbaar zijn. Of je nu thuis online deelneemt aan een verhitte Grondoorlog, of de verhaalstand speelt terwijl je op pad bent, met deze producten speel je hoe dan ook in stijl.

Spelers kunnen het in chaotische Grondoorlogen met twee teams van vier tegen hun tegenstanders opnemen in een mix van nieuwe en terugkerende levels waarin beide teams moeten proberen om zo veel mogelijk terrein met inkt te bedekken om te winnen. Bovendien zijn er allerlei functies, wapens en de meest hippe uitrustingen te ontdekken. Splatoon 3 bevat daarnaast een singleplayercampagne en de nieuwste iteratie van de coöpstand Salmon Run. Beleef de verhaalstand voor één speler met Agent 3, vecht tegen de weerbarstige Octarianen en ontrafel de geheimen van een mysterieuze plek genaamd Alterna en de daar aanwezige vloeivacht. In de stand Salmon Run kunnen spelers samenwerken met hun teamgenoten om waves van gevaarlijke – soms zelfs kolossale – Salmonietenbazen af te wenden.

De Nintendo Switch – OLED-Model Splatoon 3 Edition beschikt over een OLED-scherm van 7 inch met levendige kleuren, een brede verstelbare standaard, een houder met een LAN-poort (LAN-kabel apart verkrijgbaar), 64 GB systeemgeheugen, en verbeterde audio in de handheld- en tafelstijl. Spelers kunnen op de tv spelen en Joy-Con-controllers losmaken en delen voor een hoop multiplayerplezier. En net als de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite kun je de Nintendo Switch – OLED-Model overal mee naartoe nemen en spelen waar je maar wilt.

De Nintendo Switch – OLED-Model Splatoon 3 Edition zal vanaf vrijdag 26 augustus verkrijgbaar zijn. Daarnaast zullen vanaf 9 september ook de Nintendo Switch-Pro-controller Splatoon 3 Edition en het Nintendo Switch-etui (Splatoon 3 Edition) en beschermfolie verkrijgbaar zijn, wat samenvalt met de release van de game.

 
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password