De nieuwe Hellfire Laharback is nu beschikbaar in WILD HEARTS

EA Originals en KOEI TECMO hebben vandaag de eerste content-update voor de AAA-hunting game WILD HEARTS uitgebracht. Deze update is nu gratis beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store.

Spelers krijgen met de update toegang tot een van de moeilijkste uitdagingen tot nu toe. De nieuwe volatile Kemono – een aapachtig beest genaamd Hellfire Laharback – is verschenen op het Natsukodachi Isle. Dit reusachtige beest is sterker en onvoorspelbaarder dan ooit tevoren. Jagers moeten het inferno doven om de rust op het eiland te herstellen. Zodra de eerste jacht is voltooid, laat de Hellfire Laharback een talisman vallen met een nieuwe Infernal Blow-vaardigheid. Hierdoor krijgen spelers de kans om hun prooien in brand te steken en de kracht van aanvallen tegen deze in brand gestoken Kemono te vergroten.

De jacht is pas net begonnen! WILD HEARTS-spelers kunnen uitkijken naar de tweede content-update op 24 maart. Deze update introduceert een nieuwe wolfachtige Grimstalker, die verwant is aan de angstaanjagende Deathstalker, evenals nieuwe pantsers, wapenvarianten en nog veel meer. Bovendien kunnen jagers nog meer nieuwe Kemono in Azuma verwachten, waaronder de gloednieuwe Murakumo, die in april zijn opwachting maakt. Houd het nieuws de komende dagen in de gaten voor meer informatie.

WILD HEARTS is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S tegen een adviesprijs van € 79,99 en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store tegen een adviesprijs van € 69,99.

Vind hier het blogbericht met meer informatie over deze reusachtige Kemono

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password