De liefde hangt in de lucht in GTA Online

Snuif de lucht rond Los Santos maar eens diep in en je ruikt ongetwijfeld een vlaag parfum, vermengd met de gebruikelijke luchtvervuiling, dampen en buskruit. GTA online viert Valentijnsdag met een reeks kortingen en bonussen zodat ook jij de liefde kan voelen deze week.

3X GTA$ en RP in Till Death Do Us Part
Till Death Do Us Part is de perfecte mix voor een ultieme viervoudige GTA Online date. Vier koppels hebben elk maar één leven per stel – als je partner sterft, dan sterf jij ook. Onthoud: afhankelijk zijn is dramatisch en romantisch. Knuffelen geeft dan ook een beloning: spelers krijgen namelijk hun health terug door dicht bij elkaar te blijven. Maak het jezelf gemakkelijk en vernietig elk koppel dat te dichtbij komt. 
 
Begin meteen met Till Death Do Us Part via het opstartmenu of door te drukken op PAUSE > ONLINE > JOBS > PLAY JOB > ROCKSTAR CREATED > ADVERSARY MODE.
 

2X GTA$ en RP op DJ missies
Clubgangers en ravers doen altijd verzoekjes aan de DJ; het is alleen maar goed dat we af en toe naar ze luisteren en hun grillen tegemoet komen. Houd een oogje in het zeil voor appjes van English Dave of Tom Connors. Zij hebben namelijk hulp nodig om Moodymann, Keinemusik, en Palms Trax tevreden te houden. Of het nu gaat om opgeladen kristallen, pizza of kostbare persoonlijke bezittingen: breng deze items snel naar ze terug en je zult beloond worden met een onschatbare invloed op de muziekindustrie. Plus een extra 2X GTA$ en RP. 

Gratis champagne in nachtclubs
Jijen Mr. Connors worden vast blij van het nieuws dat alle nachtclubs in Los Santos, inclusief The Music Locker, deze week gratis champagne aanbieden aan alle gasten. Niets houdt de romantiek zo levendig als een glaasje champagne van het huis. Dus kom maar door, laat wat Blêuter’d knallen en spuit het in het rond!
 
Play to Unlock: The Buckingham Luxe Tee
Als je erin slaagt de Cayo Perico Heist te voltooien en heelhuids te ontsnappen (of een andere Heist Finale), dan ontvang je de Buckingham Luxe Tee helemaal gratis.

Op het podium deze week: Vapid Dominator GTX
Kom langs in de lobby van The Diamond Casino & Resort om aan het rad van fortuin te draaien en win GTA$, RP, kleding, mysterieuze items en meer. De hoofdprijs op het podium is deze week de Vapid Dominator GTX, een muscle car die net zo goed op pure onversneden mannelijkheid rijdt als op diesel.

Kortingen
Stelletjes die van deze week een speciale gelegenheid willen maken, kunnen deze week 30% korting op alle Valentijnsdag-gerelateerde content verwachten. Hier vallen ook de Gusenberg Sweeper en alle Valentijnsdag-outfits bij kledingwinkels onder.

Wat nou als je hebt genoten van de sfeer in The Music Locker, maar je wilt zelf ook graag winst maken in het nachtleven? Dan kan je profiteren van 40% korting op alle nachtclubs plus 30% korting op hun upgrades en renovaties:

40% korting op nachtclubs

30% korting op nachtclub upgrades & renovaties

40% korting op geselecteerde voertuigen:

  • Albany Roosevelt and Roosevelt Valor
  • Buckingham Valkyrie
  • Buckingham Luxor and Luxor Deluxe
  • Buckingham Swift and Swift Deluxe
  • Ocelot Swinge

Prime Gaming bonussen en extra’s
GTA Online-spelers die hun Rockstar Social Club-account koppelen aan Prime Gaming, krijgen de Sonar Station van de Kosatka-onderzeeër gratis. Ook ontvangen ze GTA$200K, alleen al voor het spelen van GTA Online deze week.

Bovendien krijgen Prime Gaming-leden exclusieve kortingen, waaronder 35% korting op de Annihilator Stealth-helikopter en maar liefst 70% korting op de Progen Tyrus-supercar.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password