De langlopende MMO OGame krijgt een grote uitbreiding en komt deze zomer naar Mobile

Gameforge – games uitgever en ontwikkelaar van populaire titels als AION, NosTale, Metin2, Trigon: Space Story, en Swords of Legends Online – is verheugd aan te kondigen dat hun langlopende ruimtestrategie MMO, OGame, de grootste update van het jaar krijgt. De enorme uitbreiding, Lifeforms, brengt buitenaardse soorten in de wereld van OGame en opent talloze nieuwe strategieën voor spelers om te verkennen met gebouwen, technologie en acties die specifiek zijn voor elke soort.

Daarnaast heeft Gameforge vandaag aangekondigd dat de volledige OGame-ervaring naar mobiele platforms komt, inclusief de aankomende Lifeforms-update. Later dit jaar zullen spelers de melkweg kunnen verkennen en veroveren vanaf hun Android- of iOS-apparaten. Wie eind mei 2022 wil deelnemen aan de bètatest, kan meer te weten komen via de communitypost die hier te vinden is: https://gameforge.com/en-US/play/ogame/news/ad2d4140-b2f3-41d6-8f66-6faa8bdc8f9d.




De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password