De Kingdom Hearts-serie verschijnt vandaag voor pc via de Epic Games Store

Square Enix, Disney en Epic Games nodigen spelers uit om epische avonturen te beleven in de Kingdom Hearts-serie op pc, nu verkrijgbaar via de Epic Games Store. Voor de allereerste keer kunnen pc-gamers met Sora, Donald en Goofy op avontuur gaan in twee klassieke Kingdom Hearts-verzamelingen, samen met het hooggeprezen Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC), dat voor het eerst een 4K-resolutie ondersteunt, en de onlangs uitgebrachte ritmische-actietitel Kingdom Hearts Melody of Memory. Het gaat in totaal om 11 magische ervaringen die samen de “Dark Seeker Saga” vormen en goed zijn voor honderden uren magisch speelplezier.

Om te vieren dat de Kingdom Hearts-serie voor het eerst op pc te spelen is, geldt tot 6 april 2021 een korting van 20%* op alle Kingdom Hearts-games die in de Epic Games Store te koop zijn.

Daarnaast geldt tot 31 mei 2021 dat mensen die Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC) via de Epic Games Store kopen en nog niet lid zijn van Disney+ een abonnement van drie maanden op deze dienst krijgen namens de Epic Games Store** in Noord-Amerika en sommige andere landen. Disney+ is de exclusieve streaming-thuisbasis van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic plus Star in sommige landen.

“Miljoenen mensen over de hele wereld genieten al lang van de Kingdom Hearts-serie, en nu brengen we deze games met veel plezier via de Epic Games Store naar pc-spelers,” aldus Ichiro Hazama, producer van de Kingdom Hearts-serie. “Ik hoop dat jullie op dit nieuwe platform zullen genieten van deze games en alle magie die ze te bieden hebben!”

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password