De Halo Infinite Winter Update is nu beschikbaar

De Winter Update voor Halo Infinite is er, met de grootste update voor zowel de campagne als de gratis multiplayer van de game sinds de lancering vorig jaar op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 en Steam. Vanaf vandaag kunnen spelers zich storten op langverwachte ervaringen zoals de Forge Beta, Campaign Network Co-Op en Mission Replay, beloningen vrijspelen van de gratis Battle Pass met 30 spelers en meer.

Hier is een korte blik op alle nieuwe content die beschikbaar is in de update van vandaag:

Forge Beta: Halo’s legendarische creatie tool is terug en krachtiger dan ooit, met een groot aantal toevoegingen en verbeteringen om community cartografen te voorzien van geavanceerde en toegankelijke tools. De Forge Beta lanceert met zes canvas maps, een nieuwe visuele scripting engine, object scaling, bot support, enorme budgetverhogingen, mogelijkheden om bestanden te delen en nog veel meer om je te helpen bij het maken en delen van je maps, modes en prefabs. Bekijk de vierdelige Forge Fundamentals-videoserie op Halo Waypoint voor een overzicht van alle spannende nieuwe toevoegingen.

Match XP & nieuwe battlepass: De Winter Update markeert de eerste grote stap in de ontwikkeling van Halo Infinite’s progressie-ervaring met Match XP Beta. Match XP is gebaseerd op feedback van spelers en beloont spelers voor het voltooien van matches, met extra XP voor prestaties (bijv. winnen/verliezen, plaatsing aan het einde van de match, enz.) Tijdens de beta-periode worden de waarden voor elke Match XP-beloningscategorie gecontroleerd en afgestemd om verbeterde verdienpercentages te bieden. Probeer het uit met de gratis, nooit aflopende Battle Pass van de Winter Update met 30 levels en de favoriete cosmetica van Halo: Reach.

Nieuwe multiplayer-maps en speltype: Twee nieuwe multiplayer arena maps – Argyle en Detachment – zijn toegevoegd aan de rotatie, beide volledig gebouwd binnen Forge. Argyle is een strakke indoor map die zich afspeelt in de nauwe gangen van een UNSC-schip, terwijl Detachment een ooit verlaten UNSC-faciliteit is op een rotsachtige uitloper. Het nieuwe speltype Covert One-Flag is een unieke variant op CTF met één vlag, waarbij het aanvallende team is uitgerust met Active Camo, terwijl het verdedigende team Threat Sensors bezit.
Halo Infinite – Winter Update Screenshot

Campagne Netwerk Co-Op en Missie Replay: Of je nu voor het eerst in de legendarische Mjolnir-laarzen van de Master Chief stapt of terugkeert naar Zeta Halo, je kunt met maximaal drie vrienden de epische Halo Infinite-campagne samen beleven in Campaign Network Co-Op. Cross-play wordt ondersteund op alle Xbox-apparaten en pc, en voortgang en unlocks worden gedeeld door alle spelers – iedereen profiteert! Als je een specifiek deel van de campagne opnieuw wilt beleven of overgebleven collectibles moet verzamelen, kun je alle missies uit de TACMAP opnieuw spelen.

Nieuwe Achievements: Voor de achievementhunters brengt de Winter Update 24 nieuwe prestaties naar de campagne van Halo Infinite. Sommige kun je solo voltooien, maar voor andere heb je misschien een helpende hand (of drie!) nodig. Bekijk de volledige lijst met nieuwe prestaties hier.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password