De games van Riot Games en hun voordelen zijn nu beschikbaar in Game Pass

De grootste pc- en mobiele games van Riot zijn nu beschikbaar op Game Pass, samen met meer content dan Malphite zelf, waaronder verschillende voordelen en tal van beloningen.

Hieronder vind je meer informatie over instructies en tijdelijke beloningen voor spelers die hun accounts voor 1 januari 2023 koppelen.

Instructies

Het koppelen van jouw accounts is eenvoudig. Als je een Riot game installeert en speelt via de Xbox app op pc, word je automatisch gevraagd om je Xbox en Riot account te koppelen of een Riot account aan te maken als je er nog geen hebt. Zodra je accounts zijn gekoppeld, worden je voordelen ontgrendeld en ben je klaar om te spelen!

Toegang krijgen tot jouw voordelen:

  • Installeer de Xbox App op jouw pc en zorg ervoor dat deze is bijgewerkt naar de nieuwste versie.
  • Open de Xbox app op pc en selecteer een van de games van Riot.
  • Klik op Play of Installeren.
  • Van daaruit wordt je door de stappen geleid om een nieuw Riot-account aan te maken als je er nog geen hebt en dit te koppelen aan jouw Xbox profiel.
  • Nadat je je accounts hebt gekoppeld, ontvang je een melding dat je voordelen zijn ontgrendeld en klaar voor gebruik. Het ontgrendelingsproces kan tot 24 uur duren, maar zodra je de melding hebt ontvangen, kun je je schat aan ontgrendelde content in je in-game collecties bekijken met de Rewards Program indicator.

Als je meer informatie wilt, bekijk dan deze support artikelen:

Rewards

Spelers die hun Riot account en Xbox profiel voor 1 januari 2023 koppelen, krijgen ook een bonus reward in elke game:

  • VALORANT – Pocket Sage Buddy
  • League of Legends – Masterwork Chest and Key
  • Teamfight Tactics – Little Legend Rare Egg
  • Wild Rift – Random Emote Chest
  • Legends of Runeterra – Prismatic Chest

Microsoft is verheugd om samen te werken met Riot Games om deze geweldige titels en voordelen aan Game Pass leden te bieden! Koppel je account vandaag nog om de nieuwste Agent uit te proberen, een nieuwe pocketpick te vinden, een dance-off op de Convergence te starten, je perfecte deck samen te stellen en meer.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password