De Closed Beta Test voor Park Beyond gaat nu van start

Vandaag openen we de deuren van Park Beyond voor het eerst naar spelers toe! De Closed Beta Test is vanaf vandaag op pc beschikbaar tot 19 mei voor iedereen die zich wist te registreren waardoor ze hun eerste stappen kunnen zetten in deze pretpark management simulatiegame met een hoog fungehalte. De Park Beyond Closed Beta Test geeft toegang tot een klein stukje content uit Park Beyond dat op 16 juni verschijnt.

In de Closed Beta Test zijn de eerste twee missies uit de campagne speelbaar die een kleurrijke cast aan personages introduceren en de spelers bijstaan tijdens hun avontuur bij het bedenken van visionaire creaties, maar ook bij het trainen hoe men een succesvol park kan beheren.

De Sandbox-modus, met een van vele maps, is ook beschikbaar. Het is de perfecte plek om alles wat je tijdens de oefenmissies hebt geleerd uit te testen. Impossification maakt ook onderdeel uit van deze modus: verbaas je bezoekers en kijk mee hoe attracties en shops alleen maar gekker en gekker worden!
Je kan je nog steeds registreren en deelnemen aan de Closed Beta Test door de game te pre-orderen (die tevens een gouden Omnicar aan je rollercoasters toevoegt): https://bnent.eu/BetaPB

Park Beyond verschijnt op 16 juni voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Onze Preview kan je HIER lezen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com