De City keert terug in NBA 2K23 met een geheel nieuwe lay-out voor PlayStation 5- en Xbox Series X|S-consoles

2K heeft vandaag nieuwe upgrades onthuld voor de City in NBA 2K23 voor PlayStation 5- en Xbox Series X|S-spelers. De City heeft een aantal verbeteringen en naadloze integraties met de MyCAREER-modus, samen met nog veel meer.

“De City is een ongelooflijk authentieke manier voor spelers om de basketbalcultuur te ervaren. Door MyCAREER nauw te koppelen aan de City kunnen spelers hun carrière op een unieke manier beleven op hun reis naar legendarische status op en naast het veld,” aldus Erick Boenisch, VP NBA Development bij 2K en Visual Concepts. “De feedback van de community heeft een sleutelrol gespeeld bij de nieuwe innovaties die we hebben toegevoegd en we kijken ernaar uit dat spelers dit jaar alles ervaren wat we naar NBA 2K23 hebben gebracht.”

De City heeft dit jaar een groot aantal nieuwe functies en verbeteringen, waaronder:

  • Doorlooptijden: Op basis van feedback van de community is de City iets kleiner dan in NBA 2K22 om een betere ervaring te bieden. Ook zijn er Fast Travel-stations toegevoegd om snel door de stad te kunnen bewegen;
  • Stadsdelen: Volledig vernieuwde stadsdelen zijn verplaatst en thematische bestemmingen geworden die echt raken aan de ware essentie van elk stadsdeel;
  • De Block en Theater: Het nieuwe mekka van competitie, de Block, bevindt zich in het exacte centrum van de Stad waar spelers alle geweldige content kunnen vinden in één centraal knooppunt. Het Theater vervangt de pakhuisgebouwen en zal dienen als een hub om instant matchmaking games te spelen. Elke vrijdag zal de vier-evenementen speellijst volledig worden omgewisseld voor vier nieuwe evenementen.
  • Dreamville Studio: Dreamville Studio, opgericht door de voor een Grammy genomineerde artiest en producer J. Cole, is een locatie waartoe MyPLAYERs toegang krijgen als ze bewijzen dat ze vrienden kunnen worden met J. Cole in MyCAREER tijdens hun zoektocht om de City voor zich te winnen.
  • De Arena: De Arena, een nieuwe locatie voor MyCAREER-games, biedt een pregame-sfeer met een uitgestrekt plein aan de voorkant. Om zich voor te bereiden op de wedstrijd gaan de spelers naar binnen en tonen ze hun fitheid voor de wachtende media, voltooien ze alle beschikbare quests en nog veel meer, waarna ze na de wedstrijd vragen van de media beantwoorden.
  • Event Center en Jordan Challenge-gebouw: Het gloednieuwe ontwerp en de nieuwe look van het Event Center geven het gebouw een nieuwe flair, wat past bij zo’n belangrijk gebouw, terwijl het Jordan Challenge-gebouw spelers gemakkelijk toegang geeft tot het nieuwe speltype in de game.

Seizoenen zullen ook terugkeren in de City, inclusief een nieuwe set beloningen die elke zes weken te verdienen zijn. Seizoenen geven spelers weer toegang tot nieuwe content en beloningen zonder extra kosten. Meer informatie over de komst van Seizoen 1 zal bij de lancering worden onthuld.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password