DC’s Black Adam ontketend in MultiVersus als nieuw speelbaar personage, naast toevoeging van Arcade Mode

Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat DC’s Black Adam nu beschikbaar is als het nieuwste speelbare personage in MultiVersus, de free-to-play platform fighter ontwikkeld door Player First Games. Bekend als de heerser van Kahndaq in de DC canon, is Black Adam in MultiVersus geïnspireerd op zijn comic book oorsprong en arriveert als onderdeel van Season 1 met een moveset die gebruik maakt van zijn superkrachten afgeleid van de oude Egyptische goden. Zijn capaciteiten als Bruiser-klasse personage zijn volop te zien in een onlangs uitgebrachte gameplay trailer, met zijn donder- en bliksemaanval om tegenstanders te shockeren, elektromagnetisch krachtveld om vijandelijke projectielen te blokkeren en vliegend vermogen voor luchtgevechten en off-stage veelzijdigheid. De Classic Comic Black Adam character variant wordt ook getoond en is nu beschikbaar voor in-game aankoop.

Voor spelers die niet genoeg kunnen krijgen van Black Adam en voor bioscoopbezoekers overal: Black Adam, de epische, gloednieuwe film van Warner Bros. Pictures met Dwayne Johnson in de titelrol, is nu ook alleen te zien in de bioscoop. Fans van stripboeken kunnen ook DC’s Black Adam Vol. 1 kopen, die nu te koop is.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password