DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace vliegt vandaag naar pc en consoles!

Outright Games heeft vandaag DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace gelanceerd. Dit gloednieuwe videospel is gelicenseerd door Warner Bros. Interactive Entertainment namens DC en is geïnspireerd op de tekenfilm DC League of Super-Pets van Warner Bros. Pictures, die op 27 juli 2022 in de bioscoop te zien zal zijn. DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace is nu verkrijgbaar op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc.
In het spel ligt het lot van Metropolis in de handen van DC’s iconische Super-Pets Krypto en Ace, die op een nieuw avontuur gaan om Supermans aartsvijand Lex Luthor te verslaan. Met behulp van zijn enorme intellect en middelen, heeft Lex een plan uitgebroed om de zwerfdieren in de stad te vangen en het is aan jou om hem een halt toe te roepen!

Kruip in de huid van de Super-Pets in deze 3D-actiegame, door meerdere missies in Metropolis, en gebruik hun unieke vaardigheden om zwerfdieren te redden uit de klauwen van Lex Luthors robotleger! Als alle zwerfdieren zijn gered kunnen spelers ze helpen een liefdevol nieuw thuis te vinden door ze naar het adoptiebureau te brengen.

DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace is een op zichzelf staand verhaal dat zich afspeelt in hetzelfde universum als DC League of Super-Pets, dat internationaal in de bioscoop te zien is op 27 juli 2022.

Terry Malham, CEO van Outright Games, vertelt: “We zijn zo enthousiast om DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace vandaag te lanceren, waarbij spelers de vlucht kunnen nemen als enkele van de meest beminnelijke Super Hero-huisdieren die er zijn. Het was een genoegen om weer samen te werken met onze partners Warner Bros. aan weer een uitstekende kinderfranchise, en we kunnen niet wachten tot DC-fans van alle leeftijden dit gloednieuwe DC-avontuur in handen krijgen.”

Het DC League of Super-Pets-geïnspireerde plezier gaat door op dinsdag 19 juli, als DC een originele graphic novel uitbrengt van schrijver Heath Corson en tekenaar Bobby Timony, DC League of Super-Pets: The Great Mxy-Up. Krypto, Ace en de rest van de Super-Pets moeten hun menselijke tegenhangers in de Justice League redden van Mr. Mxyzptlk, een magische imp uit de vijfde dimensie, voordat zijn kattenkwaad heel Metropolis vernietigt! Een speciale Walmart-versie zal ook beschikbaar zijn, met een bonusverhaal over Wonder Womans grootste fan, het varken PB.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com