David Jaffe teaset solo game voor Sweet Tooth uit Twisted Metal

David Jaffe, verantwoordelijk voor de Twisted Metal-serie, heeft een game rondom de Twisted Metal clown Sweet Tooth geteased. Dit deed hij via een Tweet waarin het karakter te zien is en waarin hij refereert naar diens kenmerkende wapen, terwijl hij vermeld dat de game geen auto’s bevat.

Hou er echter rekening mee dat de tweet op 1 april, is geplaatst. De kans bestaat dus dat het hier om een april fool’s joke gaat. De belofte dat men binnen enkele dagen meer informatie vrij zal geven, doet echter vermoeden dat het  mogelijk toch om een echte game gaat.  Hopelijk moeten we dit dus niet met een korreltje zout nemen.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password