Datum closed bèta Warhammer: Chaosbane aangekondigd

Bigben en Eko Software onthullen met plezier de datum voor de eerste fase van de closed bèta voor Warhammer: Chaosbane, de eerste action-RPG die plaatsvindt in het Warhammer Fantasy Battles-universum en op 4 juni verschijnt. De twee betafases zijn toegankelijk voor alle spelers die de game hebben gepre-orderd (Standard-, Digital Deluxe- of Magnus-versie).  Pre-orders blijven tijdens de bèta beschikbaar.

De eerste fase duurt van 7 tot 13 maart op PlayStation 4, Xbox One en Steam.

  • Pre-downloads beginnen op 6 maart om 10 uur.
  • De bèta begint op 7 maart om 10 uur.
  • De eerste fase eindigt op 13 maart om 10 uur.

Tijdens deze bèta kunnen spelers hun personages tot level 20 laten stijgen, de riolen van Nuln verkennen en tegen de Nurgle-demonen strijden. De bèta kan samenwerkend met maximaal vier spelers gespeeld worden, zowel lokaal als online. Er zijn twee personages beschikbaar: Konrad, een imperial soldier, en Elontir, een high-elf mage.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password